legionaru Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 A venit cu defectul: lipsa backlight Am desfacut display-ul si am gasit bareta cu led-uri, multe, carbonizate de-a dreptul... Am cumparat o bareta cu led-uri de la m....m, am taiat-o la lungimea display-ului si mi se aprind 42 led-uri; vechea bareta avea 48 led-uri dispuse pe 4 tronsoane a cate 12 buc, iar cea noua 84 led-uri, dispuse pe 4 tronsoane a cate 21 buc...(taind-o la lungimea display-ului au intrat 58 led-uri, din care 16 nu lumineaza, nefiind tronsonul complet) Intrebarea ar fii: la ce temperatura lucreaza led-urile? mi se pare ca se incing cam tare.... Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 (editat) ...vedeti ca in Vortex-uri am intalnit pe baghete si leduri de 6v!!! Cele puse de dvs de cati volti sant? Dar cele din tv arse? Editat Februarie 16, 2017 de BUGHIU Link spre comentariu
legionaru Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 (editat) rectific: led-urile sunt la 3v; am incercat cu cele 42 buc aprinse , dar partea stanga este slab luminata... daca as putea sa le aprind pe toate ar fi ok! Editat Februarie 16, 2017 de legionaru Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 rectific: led-urile sunt la 3v; am incercat cu cele 42 buc aprinse , dar partea stanga este slab luminata... daca as putea sa le aprind pe toate ar fi ok! Care? Cele din Voretx sau cele cumparate....sau ambele?!?! Link spre comentariu
stefank Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 la cele cumparate de dvs. sint specificate tensiunea si curentul de alimentare ( daca sint reale ) , ca atare cu atit trebuie alimentate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum