Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vortex led-v1902dc

legionaru

Postări Recomandate

A venit cu defectul: lipsa backlight

Am desfacut display-ul si am gasit bareta cu led-uri, multe, carbonizate de-a dreptul...

Am cumparat o bareta cu led-uri de la m....m, am taiat-o la lungimea display-ului si mi se aprind 42 led-uri; vechea bareta avea 48 led-uri dispuse pe 4 tronsoane a cate 12 buc, iar cea noua 84 led-uri, dispuse pe 4 tronsoane a cate 21 buc...(taind-o la lungimea display-ului au intrat 58 led-uri, din care 16 nu lumineaza, nefiind tronsonul complet)

Intrebarea ar fii: la ce temperatura lucreaza led-urile? mi se pare ca se incing cam tare....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

• legionaru

2

• stefank

1

Top autori în acest subiect

rectific: led-urile sunt la 3v; am incercat cu cele 42 buc aprinse , dar partea stanga este slab luminata... daca as putea sa le aprind pe toate ar fi ok!

Editat de legionaru
Link spre comentariu

rectific: led-urile sunt la 3v; am incercat cu cele 42 buc aprinse , dar partea stanga este slab luminata... daca as putea sa le aprind pe toate ar fi ok!

Care? Cele din Voretx sau cele cumparate....sau ambele?!?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări