radu72 Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Am schimbat ledurile. Problema este ca sta cu lumina la maximum. Reglarea luminozitatii si a contrastului nu are niciun efect. Ma ajuta careva? Toate sasiele chinezesti stau cu lumina la max sau aproape!Intra in service mode si ai pe undeva o optiune de unde poti regla intensitatea pe backlite. Link spre comentariu
robert1000 Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 Pai si de ce nu se schimba nimic daca dau contrastul si stralucirea la minim? Panel defect? Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Nu cred ca panelul est de vina. Link spre comentariu
robert1000 Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 Dar se vede prea luminoasa imaginea, foarte putin colorata, albicioasa tare. Am probat cu doua placi de baza identice si are acelasi comportament.Eu am vazut ca tv-uri si cu luminozitatea la maximum se vad colorat si bine. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Si totusi ce CIuri are displayul daca cumva e dus corectorul gamma? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Daca vrei sa te ajutam, spune si tu ce display, t-con are tv-ul, foarte buna era si o poza cu imaginea tv-ului...... Link spre comentariu
radu72 Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Cred ca sint mai greu de cap pentru ca nu pricep.Ai schimbat led.uri si erai deranjat ca lumina este la maxim!A led.urilor?Sau imaginea pe ecran este prea luminoasa daca stai cu contrastul pe capat? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 (editat) Pai si de ce nu se schimba nimic daca dau contrastul si stralucirea la minim? Panel defect? ....pai de ce nu puneti dvs o poza cu ce ati schimbat? Cu ledurile arse .... cu ledurile ce ati pus in locul lor si spuneti de unde le-ati cumparat/procurat?!?!,Eventual poza si cu cele trei barete ale tv-ului.....Ma repet dinou,daca sant trei barete a cate 9 leduri pe una....sigur sant leduri de 6v ,nu de 3v.....!!!! ATI PUS LEDURI DE 3V IN LOC DE 6V asta poate fi cauza pentru care se vede prea luminoasa imaginea,fara a putea face reglajul luminozitatii...!! Daca mai folositi mult asa ledurile o sa le ardeti si pe astea si invertorul ce le alimenteaza.....Ce tensiune aveti pe condi electrolitic din invertor de unde se face alimentarea celor trei barete? Masurati cu un aparat ANALOGIC nu DIGITAL ,DIRECT pe pinii condensatorului,nu fata de masa televizorului!! Editat Februarie 17, 2017 de BUGHIU Link spre comentariu
robert1000 Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 Deci : am gasit pe fiecare bareta cate un led ars. Am schimbat baretele cu totul, procurand unele identice!Imaginea tv se vede luminoasa si foarte albicioasa, ca atunci cand dai gamma mai mult, din reglajul placii video a pc-ului. Reglajele de stralucire si contrast nu au niciun efect asupra imaginii.Revin mai tarziu cu poze. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 T-conul e pe PCB sau placa separata ? Link spre comentariu
robert1000 Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 Totul e pe pcb. Nu are decat o placa. Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 (editat) pare sa fie din display problema!! deconectati plamblica de vine in ecran si montati-o la loc iar!! incercati si varianta asta!!! posibil sa nu fie asezata bine in conectorul displayului! Editat Februarie 17, 2017 de jonny_ryc Link spre comentariu
robert1000 Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 (editat) Se vede asa. Placa de baza a fost inlocuita pentru teste si tot acelasi comportament are. Panglica am scos-o si reintrodus-o...nimic. Editat Februarie 17, 2017 de robert1000 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 ....atunci ati muncit in zadar cu schimbatul ledurilor.....!! Daca si cu alta placa si alta PANGLICA de legatura intre ea si panel face la fel.......e defect panelul!!!! Link spre comentariu
robert1000 Postat Februarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2017 Asa este din pacate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum