Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led vortex

robert1000

Postări Recomandate

Am schimbat ledurile. Problema este ca sta cu lumina la maximum. Reglarea luminozitatii si a contrastului nu are niciun efect. Ma ajuta careva?

Toate sasiele chinezesti stau cu lumina la max sau aproape!Intra in service mode si ai pe undeva o optiune de unde poti regla intensitatea pe backlite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

21

• BUGHIU

5

• dan cod

4

• jonny_ryc

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dar se vede prea luminoasa imaginea, foarte putin colorata, albicioasa tare. Am probat cu doua placi de baza identice si are acelasi comportament.Eu am vazut ca tv-uri si cu luminozitatea la maximum se vad colorat si bine.

Link spre comentariu

Cred ca sint mai greu de cap pentru ca nu pricep.Ai schimbat led.uri si erai deranjat ca lumina este la maxim!A led.urilor?Sau imaginea pe ecran este prea luminoasa daca stai cu contrastul pe capat?

Link spre comentariu

Pai si de ce nu se schimba nimic daca dau contrastul si stralucirea la minim? Panel defect?

....pai de ce nu puneti dvs o poza cu ce ati schimbat? Cu ledurile arse .... cu ledurile ce ati pus in locul lor si spuneti de unde le-ati cumparat/procurat?!?!,Eventual poza si cu cele trei barete ale tv-ului.....Ma repet dinou,daca sant trei barete a cate 9 leduri pe una....sigur sant leduri de 6v ,nu de 3v.....!!!! ATI PUS LEDURI DE 3V IN LOC DE 6V asta poate fi cauza pentru care se vede prea luminoasa imaginea,fara a putea face reglajul luminozitatii...!! Daca mai folositi mult asa ledurile o sa le ardeti si pe astea si invertorul ce le alimenteaza.....Ce tensiune aveti pe condi electrolitic din invertor de unde se face alimentarea celor trei barete? Masurati cu un aparat ANALOGIC nu DIGITAL ,DIRECT pe pinii condensatorului,nu fata de masa televizorului!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Deci : am gasit pe fiecare bareta cate un led ars. Am schimbat baretele cu totul, procurand unele identice!Imaginea tv se vede luminoasa si foarte albicioasa, ca atunci cand dai gamma mai mult, din reglajul placii video a pc-ului. Reglajele de stralucire si contrast nu au niciun efect asupra imaginii.Revin mai tarziu cu poze.

Link spre comentariu

pare sa fie din display problema!! deconectati plamblica de vine in ecran si montati-o la loc iar!! incercati si varianta asta!!! posibil sa nu fie asezata bine in conectorul displayului!

Editat de jonny_ryc
Link spre comentariu

Se vede asa. Placa de baza a fost inlocuita pentru teste si tot acelasi comportament are. Panglica am scos-o si reintrodus-o...nimic.

post-199929-0-77504000-1487352744_thumb.png

Editat de robert1000
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări