gavanescu Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Salutare tuturor! Unui coleg de serviciu i-a crapat masina de spalat din descriere. La prima verificare am gasit un rezistor fuzibil de 10ohm/1W care a topit si terminalul altui rezistor de 68Kohm. Va rog sa ma ajutati cu o schema si eventual cu niste sfaturi. Atasez si niste fotografii cu placa de baza. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 IC 01 mai este intreg ? Link spre comentariu
gavanescu Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 (editat) Fizic arata bine, electric... Dumnezeu cu mila! Pe partea cealalta am mai gasit o dioda in scurt si un tranzistor intrerupt. M-ar ajuta mult schema... Editat Februarie 16, 2017 de gavanescu Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Doar daca o ridici singurel de pe cablaj , altfel , slabe sperante. Link spre comentariu
gavanescu Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 Cred ca soarta i-a fost scrisa, deja. Multumesc pentru suport! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum