Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor led philips

codrut

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Un display la care imaginea e la fel cu cea postata de @Codrut.Am burghie diamantate si masina de gaurit , spune-mi te rog ce diametru ai folosit la spiral , ce turatie si in ce loc ai dat gaurica. Mersi !

Tu chiar crezi ce spunea vasilica?, omul era pus pe glume, de aia a si "sarit" din forum.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

8

• surubarila

4

• orgasmo

4

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tot o gluma a fost si postarea mea ! Mai am pana sa ajung la experienta si cunostintele "batranilor" de pe forum (nu ma refer la varsta) , dar nici s-o iau de buna p'asta cu gaurica...

Link spre comentariu

Foarte interesanta acea metoda din video, dar acolo este taiat un micro traseu cu laserul prin sticla, fara sa afecteze structura acesteia......oare daca sar intrerupe acel micro traseu cu un burghiu subtire(diamantat) ar functiona metoda? nu prea as crede, atita timp cit sticla a fost perforata.......

Link spre comentariu

Am urmarit si eu video.De dragul discutiei si off-topic : sa credem ca @Vasilica are dispozitivul care ghideaza spiralul "la micron" plus microscoapele ?Nu ma laud insa am lucrat multi ani mecanica fina , cam ce turatie ar trebui sa aiba un burghiu de 0,1 mm ca sa gaureasca sticla fara s-o deterioreze ?

Link spre comentariu

Am urmarit si eu video.De dragul discutiei si off-topic : sa credem ca @Vasilica are dispozitivul care ghideaza spiralul "la micron" plus microscoapele ?Nu ma laud insa am lucrat multi ani mecanica fina , cam ce turatie ar trebui sa aiba un burghiu de 0,1 mm ca sa gaureasca sticla fara s-o deterioreze ?

Dupa ce am vazut video, mi-am schimbat putin parerea despre treaba cu "gaurica", nici nu am apucat sal intreb, ca daca la mincat degetele sa posteze......trebuia sa-si tina parerile pentru el, nu sa le faca publice........

Link spre comentariu

Nu ma laud insa am lucrat multi ani mecanica fina , cam ce turatie ar trebui sa aiba un burghiu de 0,1 mm ca sa gaureasca sticla fara s-o deterioreze ?

50 micron twist drill

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu ma credeti , v-as putea dovedi ca nu sunt ( mai bine zis nu eram) pe langa d.p.d.v. al tehnologiei din '88/'89.Si ca sa inchei : aveti cunostinta de vreo persoana/firma/companie care a reusit sa repare acest defect prin gaurirea display-ului ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări