Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor led philips

codrut

Postări Recomandate

model :226V4L

display: M215HGE-L21

defectul se vede in imagine:

Posted Image

Sa fie din soft sau display?

Am desfacut display-ul,am masurat tensiunile care sunt bune,am miscad de panglici dar fara rezultat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

8

• surubarila

4

• orgasmo

4

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...

Eu am reparat un defect din asta cu o gaurica in display cu burghiu diamantat,si s-au diminuat efectele,a ramas doar o linie.

Sanatate permanenta ! Un display la care imaginea e la fel cu cea postata de @Codrut.Am burghie diamantate si masina de gaurit , spune-mi te rog ce diametru ai folosit la spiral , ce turatie si in ce loc ai dat gaurica. Mersi !

Link spre comentariu

Pentru moment am relipit ic-ul si momentan monitorul functioneaza,ramane sa vedem cat va functiona.

Care IC ai relipit, AAT116881 ?, dupa relipire se mai incalzea asa tare?, daca este integratul din imagine inseamna ca e AAT1168B1 nu AAT116881 si este convertor de tensiuni DC-DC, sincer sa fiu nu am intilnit pina acum asa defect de panel si sa fie din integratul DC-DC, oricum la display-urile astea orice e posibil.....

post-237484-0-57266100-1492594876_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări