Harhas Adryan Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Buna fratilor am rugamintea daca ma puteti ajuta cu un displey contra cost de tv silva schneider ldt 3205.Va multumesc si astept un raspuns urgent daca aveti la nr, 0740549301. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Un model de tv poate fi echipat cu mai multe tipuri de panel, asa ca................................................. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Un model de tv poate fi echipat cu mai multe tipuri de panel, asa ca................................................. ....spuneti EXACT modelul panelului..... OFF TOPIC: Colegu' Costica,am continuat eu.... Link spre comentariu
Vizitator bogdan70 Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Cum?nu stiti?Ala de silva schneider!Nu samsung,nu Auo.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 (editat) Cum?nu stiti?Ala de silva schneider!Nu samsung,nu Auo.... Pai de unde sa stim...mai ai vreun topic deschis? Editat Februarie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 incercati un mic efort voi care cereti ceva sa dati date complete despre ceea ce aveti nevoie pentru a scuti pe cei care vor sa va ajute sa piarda ei timpulceea ce trebuie cand cereti ceva :- sasiul - in cazul in care aveti nevoie de schema sau manual service- procesorul , sursa, jungla - in caz ca sasiul este neidentificabil si aveti nevoie de o schema- procesor si memorie - chiar daca se stie sasiu si model ( care sunt la fel, necesare in acest caz ) in cazul cand cereti continuturi de memorie- adresa de mail pe yahoo sau gmail in cazul in care nu aveti adrese platite fara limita de transfer - multe manuale sunt mari si nu e nevoie sa ocupam aici spatiu si sa pierdem timp cu upload ( sa nu va vad cu adrese de mail pe hotmail sau alte porcarii care nu permit fisiere mari )sper ca s-a inteles ideea !vreti sa fiti ajutati ?atunci respectati timpul celor care pot sa va ajute, ca voi castigati bani din acest lucru, nu cei care va ajutacine nu va respecta aceste reguli va fi ignorat referitor la cerere Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Spune ce scrie pe Display? poate gasim Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Spune ce scrie pe Display? poate gasim Nu vreaaaaaa sa spuna Florine, zici ca-i jurat..... :85 Link spre comentariu
Harhas Adryan Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Salut Teveul nu a fost la mine numai acum ce l-am adus il desfac si va spun exact.Multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 (editat) Salut Teveul nu a fost la mine numai acum ce l-am adus il desfac si va spun exact.Multumesc frumos OK colegu', eu am inteles despre ce e vorba, asteptam de la tine vesti proaspete......daca displayul nu e spart si esti pe meserie incerc eu sa te ajut, ca sa-l repari. Toate cele bune. Editat Februarie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Harhas Adryan Postat Februarie 18, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2017 Salut si toata stima pentru toti in sfirsit am reusit sa desfac tv-ul prea multe nu va pot spune deoarece displayul este fisurat iar pe el este un atipild cu FT050908 atit iar pe placa de baza este asa DLPTV26" 32'' lcd tv board 04TA065A si mai are un afis cu T315xW01 32''LCD AUO daca aveti ar fi bina daca nu asta este, va multumesc si va doresc numai bine. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Ala cu T315 ....e displayul dar trebuie codul complet. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Nu cumva este acesta? T315XW01 V.5 Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 (editat) Sau AUO T315XW01 V0 , AUO T315XW01 V2 , ... Editat Februarie 19, 2017 de leoncris Link spre comentariu
Harhas Adryan Postat Februarie 22, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2017 Salut asta este T315XW01 V.5 si spunetimi aveti careva ? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum