Deann Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Arhicunoscutul display V260B1-L04, cu defectul specific, trasee intrerupte.Refacut si reverificat continuitatea la toate traseele.La remontare si punerea in functiune, constat ca pe ecran apar niste dungulite negre orizontale. Am mai intalnit acest simtom la multe monitoare.Rog ajutor! Link spre comentariu
Deann Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Si totusi, cu respect, as insista pentru un raspuns mai detaliat vis-a-vis de acest defect... mai ales fiind vorba de un display foarte cunoscut. Am remediat mai multe asemenea display-uri, cu succes, dar simptomul asta nu l-am intalnit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 (editat) Si eu am remediat astfel de paneluri peste 20 de bucati insa nu am intilnit pina acum, singura explicatie este de la driverul lateral, pe care ai lipit sirma(sirmele), cind ai indoit driverul lateral(folia) a pocnit trasee, la iesirea driverului catre ecran, asta se poate intimpla cind folia e rascoapta de la caldura, am patit la drivere superioare(liniute verticale) daca vrei sa te convingi apasa pe driverul lateral unde ai lipit si vezi daca dispar liniutele orizontale. Daca cu rama scoasa ai imagine OK, inseamna ca sirma atinge de rama(masa) Editat Februarie 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Deann Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Multumesc frumos pentru timpul acordat! Momentan l-am abandonat, TV-ul fiind pe stoc si dorind sa repar display-ul pentru a-l avea de rezerva. O sa revin cu detalii cand o sa gasesc o fereastra pentru a-l reaborda. Numai bine! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Acolo sunt treseie intrerupte intre folia de la driver catre sticla displayului , cred ca este deslipit traseie de pe sticla Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Acolo sunt treseie intrerupte intre folia de la driver catre sticla displayului , cred ca este deslipit traseie de pe sticla Trasee intrerupte intre driver lateral si ecran, este corect, dar dezlipite de pe sticla niciodata(nu am intilnit), cind e folia cu portiuni dezlipite de pe sticla, apar benzi orizontale mai late....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum