lambrinoc Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 am scimbat tranz final linii dar im momentul cind da sa apara imaginea apare in piuit iar pe imagine apare liniuti fine ca cum nar avea fregventa h corecta am schimbat memoria cu una goala unde as putea verifica Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Pune ociloscopul la treaba conform ... http://archive.espec.ws/section694/file14352.html Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Frecventa ai msurat-o?Asta e cel mai simplu. Link spre comentariu
lambrinoc Postat Februarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 nu am osciloscop Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Schimba condul din driver , si de pe secundar sursa Link spre comentariu
lambrinoc Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 nu este de la con. are momente cind merge bine citeva secunde dupa care face niste linii parca nu face contact bine mufa bo dupa care face linii marunte nu se incalzeste t final Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Bun e sensibil la torsionari de placa?daca totusi are ceva lipituri aiurea? Link spre comentariu
lambrinoc Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 din senin nu mai face lam lovit am torsionat placa merge ceo fi avut dz stie va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum