Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JVC DR-E 56 BK, necesar procesor HD614081S

kzr66

Postări Recomandate

Cum am scris si in titlu , procesorul aparatului a fost prajit (cu semnal exterior audio prea mare , introdus prin intrarea phono ), intrebarea mea este : are cineva un procesor hd 614081s ? In caz , ca nu gasesc (nu se mai fabrica) , sunt dispus sa donez aparatul , celui , care il doreste . Are final audio STK4181... Multumesc pt. timpul acordat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kzr66

2

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cum am scris si in titlu , procesorul aparatului a fost prajit (cu semnal exterior audio prea mare , introdus prin intrarea phono ), intrebarea mea este : are cineva un procesor hd 614081s ? In caz , ca nu gasesc (nu se mai fabrica) , sunt dispus sa donez aparatul , celui , care il doreste . Are final audio STK4181... Multumesc pt. timpul acordat .

Daca nu gasesti procesor sunt eu interesat de finalul STK4181 multumesc

Link spre comentariu

Daca nu gasesti procesor sunt eu interesat de finalul STK4181 multumesc

Cauta o persoana , care trece prin cluj napoca si iti trimit aparatul complet (cu trafo , placa de baza , cu radiator etc) , cine stie , poate imi gasesti in zona , o placuta video pt tv philips 32pfl3312/10 pe care scrie : ms35-do15985 ... Lsknr721500g45 , cele doua litere s , sunt barate , ca la dolar , oricum fara obligatie in acest sens , vezi , ca multi duc masini in directia ta , poate gasesti un prieten adevarat ...sunama din timp 0755078448 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări