kzr66 Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Cum am scris si in titlu , procesorul aparatului a fost prajit (cu semnal exterior audio prea mare , introdus prin intrarea phono ), intrebarea mea este : are cineva un procesor hd 614081s ? In caz , ca nu gasesc (nu se mai fabrica) , sunt dispus sa donez aparatul , celui , care il doreste . Are final audio STK4181... Multumesc pt. timpul acordat . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Cum am scris si in titlu , procesorul aparatului a fost prajit (cu semnal exterior audio prea mare , introdus prin intrarea phono ), intrebarea mea este : are cineva un procesor hd 614081s ? In caz , ca nu gasesc (nu se mai fabrica) , sunt dispus sa donez aparatul , celui , care il doreste . Are final audio STK4181... Multumesc pt. timpul acordat . Daca nu gasesti procesor sunt eu interesat de finalul STK4181 multumesc Link spre comentariu
kzr66 Postat Februarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 Daca nu gasesti procesor sunt eu interesat de finalul STK4181 multumesc Cauta o persoana , care trece prin cluj napoca si iti trimit aparatul complet (cu trafo , placa de baza , cu radiator etc) , cine stie , poate imi gasesti in zona , o placuta video pt tv philips 32pfl3312/10 pe care scrie : ms35-do15985 ... Lsknr721500g45 , cele doua litere s , sunt barate , ca la dolar , oricum fara obligatie in acest sens , vezi , ca multi duc masini in directia ta , poate gasesti un prieten adevarat ...sunama din timp 0755078448 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum