Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv led sony kdl 32ex650

ivan.florin2012

Postări Recomandate

Va salut cu respect.

sursa APS 323

panel LTY320HN03 ...DWM W046

Manifestarea defectului la acest tv este ca ecranul are dungi paralele mai mult de jumatate din ecran in partea de sus.Imaginea si comenzile sunt OK.Am masurat ceva tensiuni doar pe sursa.....am observat la soklu de cartela DIGI cateva contacte deformate.Oare

sa fi facut scurt acolo si sa defecteze intrarea/PCB ul si sa dea acest defect?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ivan.florin2012

3

• leoncris

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Multam pt schema,dar acum spune tim daca defectul este din panel sau menu service(ceea ce nu cred).Macar o idee mai clara unde pot masura ceva tensiuni in legatura cu acest defect.Mentionez faptu ca nu prea am lucrat in sony si mai ales la nivel de componenta....scump la diagonala asta ca sa defectez si eu si altceva.

Link spre comentariu
Manifestarea defectului la acest tv este ca ecranul are dungi paralele mai mult de jumatate din ecran in partea de sus.

Ce manifestare e aia colegu? cel putin daca nu stii sa explici, lasa macar o poza sa vorbeasca.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Exact ca in poza atasata de dn ul leoncris,atat ca dungile ajung pana la jumatatea ecranului.Probleme cu atasarea pozei tv ului..../////....?????

Deci,cum spune dn ul dan cod panel un pic defect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări