Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analizor antena

SirRoger

Postări Recomandate

Si finalizat in cutie Posted Image Posted Image O intrebare pe care am mai pus-o si innainte :Pe instrumentul cu ac apare un impuls constant ca o baza de timp ???? La mine face acul ceva miscari fine si constante.

Ps:Eu vroiam sa vad cum a-ti masurat voi deoarece aveti mai multa experienta si eventual probleme intimpinate la constructie . La mine pot zice ca partea de analizor a functionat din prima . Cu traducerea din franceza daca traduc nu mai inteleg nimic :sparge: .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxxim33

26

• SirRoger

26

• Flor

11

• Yo4You

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna.Probabil cunoasteti schema de la linkul http://www.sp2jjh.republika.pl/VK5JST.htm.L-am construit acum cca 2 luni si pot sa spun ca se comporta superb, testat cu un mfj256 diferentele au fost nesemnificative.Se poate verifica cu el balunuri, filtre, linii de transmisie si dupa cum spune numele si antene Hi! .

Cred ca ma apuc sa fac si eu unul. Am cam toate piesele prin sertare. :da
Link spre comentariu

Poate ne spui cum ai facut programara la PIC16F873A deoarece am inteles ca e mai dificil ???hmisy pune si tu ceva poze si ceva chestii, detalii despre aparat. PS: felicitari deja ma gindesc sa testez si eu unul

Link spre comentariu

Bravo domnule ,vad ca imi dai de lucru :) Cred ca ma apuc de adunat piese. Am citit despre acest aparat si se pare ca e foarte bun. Ce sa mai zic felicitari,imi place ce ai facut in cutiuta! Ps:Ce afisaj ai folost ?

Link spre comentariu

Este un LCD 2x16 caractere achizitionat de la metrafo la 25Ron, aveau pe lichidare de stoc.E un LCD aproape standard ce gasesti la conex sau la adelaida doar trebuie inversat alimentarea , paremise pinul 1 este plusul si pinul 2 este minusul si bineinteles ca este cu backlight pentru aputea lucra si seara :) .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Buna ziua, doresc si eu sa construiesc analizorul de antene ANTAN.Asa ca am comandat la ADEL....(nu stiu daca am voie sa fac reclama) 2 ci. LTC1799CS5PBF dar am primit 2 SMD cu aceeasi capsula ccu 5 pini (ca la LTC) dar cu inscriptii diferite :speriat :-pe una scrie 8D61:-pe la 2-lea scrie LTND (si un v mic sub)Poate sa ma ajute cei care au realizat ANTAN-ul sa vada ce scrie pe c.i -ul lor ca eu nu ma descurc cu aceste coduri.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Buna ziua, doresc si eu sa construiesc analizorul de antene ANTAN.Asa ca am comandat la ADEL....(nu stiu daca am voie sa fac reclama) 2 ci. LTC1799CS5PBF dar am primit 2 SMD cu aceeasi capsula ccu 5 pini (ca la LTC) dar cu inscriptii diferite :speriat :-pe una scrie 8D61:-pe la 2-lea scrie LTND (si un v mic sub)Poate sa ma ajute cei care au realizat ANTAN-ul sa vada ce scrie pe c.i -ul lor ca eu nu ma descurc cu aceste coduri.Va multumesc anticipat.

Pe cipurile primite ca mostre de la producator scrie LTND fara nimic altceva.
Link spre comentariu

Poate ne spui cum ai facut programara la PIC16F873A deoarece am inteles ca e mai dificil ???hmisy pune si tu ceva poze si ceva chestii, detalii despre aparat. PS: felicitari deja ma gindesc sa testez si eu unul

Am inteles ca se poate folosi 16F876 fara probleme.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări