maxxim33 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Si finalizat in cutie O intrebare pe care am mai pus-o si innainte :Pe instrumentul cu ac apare un impuls constant ca o baza de timp ???? La mine face acul ceva miscari fine si constante. Ps:Eu vroiam sa vad cum a-ti masurat voi deoarece aveti mai multa experienta si eventual probleme intimpinate la constructie . La mine pot zice ca partea de analizor a functionat din prima . Cu traducerea din franceza daca traduc nu mai inteleg nimic . Link spre comentariu
hmisy Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Buna. Probabil cunoasteti schema de la linkul http://www.sp2jjh.republika.pl/VK5JST.htm. L-am construit acum cca 2 luni si pot sa spun ca se comporta superb, testat cu un mfj256 diferentele au fost nesemnificative. Se poate verifica cu el balunuri, filtre, linii de transmisie si dupa cum spune numele si antene Hi! . Link spre comentariu
SirRoger Postat Septembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Buna.Probabil cunoasteti schema de la linkul http://www.sp2jjh.republika.pl/VK5JST.htm.L-am construit acum cca 2 luni si pot sa spun ca se comporta superb, testat cu un mfj256 diferentele au fost nesemnificative.Se poate verifica cu el balunuri, filtre, linii de transmisie si dupa cum spune numele si antene Hi! .Cred ca ma apuc sa fac si eu unul. Am cam toate piesele prin sertare. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Poate ne spui cum ai facut programara la PIC16F873A deoarece am inteles ca e mai dificil ???hmisy pune si tu ceva poze si ceva chestii, detalii despre aparat. PS: felicitari deja ma gindesc sa testez si eu unul Link spre comentariu
hmisy Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Nu este deloc complicata programarea.Am folosit programatorul al carui schema l-am atasat,sisoftul winpic800.Poze am public numai sa ajung acasa de la servici si sa fac cateva . Link spre comentariu
hmisy Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Asa arata antena tunerul facut de mine, inca nu am ajuns in faza de finisare al carcasei, dar functioneaza perfect. ;)[attachment=0]IMG_0601_2.jpg[/attachment][attachment=1]IMG_0600_2.jpg[/attachment] Link spre comentariu
hmisy Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Aveti aici o poza cu afisajul mai clar. Link spre comentariu
maxxim33 Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Bravo domnule ,vad ca imi dai de lucru Cred ca ma apuc de adunat piese. Am citit despre acest aparat si se pare ca e foarte bun. Ce sa mai zic felicitari,imi place ce ai facut in cutiuta! Ps:Ce afisaj ai folost ? Link spre comentariu
hmisy Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Este un LCD 2x16 caractere achizitionat de la metrafo la 25Ron, aveau pe lichidare de stoc.E un LCD aproape standard ce gasesti la conex sau la adelaida doar trebuie inversat alimentarea , paremise pinul 1 este plusul si pinul 2 este minusul si bineinteles ca este cu backlight pentru aputea lucra si seara . Link spre comentariu
son Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Buna ziua, doresc si eu sa construiesc analizorul de antene ANTAN.Asa ca am comandat la ADEL....(nu stiu daca am voie sa fac reclama) 2 ci. LTC1799CS5PBF dar am primit 2 SMD cu aceeasi capsula ccu 5 pini (ca la LTC) dar cu inscriptii diferite :-pe una scrie 8D61:-pe la 2-lea scrie LTND (si un v mic sub)Poate sa ma ajute cei care au realizat ANTAN-ul sa vada ce scrie pe c.i -ul lor ca eu nu ma descurc cu aceste coduri.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Buna ziua, doresc si eu sa construiesc analizorul de antene ANTAN.Asa ca am comandat la ADEL....(nu stiu daca am voie sa fac reclama) 2 ci. LTC1799CS5PBF dar am primit 2 SMD cu aceeasi capsula ccu 5 pini (ca la LTC) dar cu inscriptii diferite :-pe una scrie 8D61:-pe la 2-lea scrie LTND (si un v mic sub)Poate sa ma ajute cei care au realizat ANTAN-ul sa vada ce scrie pe c.i -ul lor ca eu nu ma descurc cu aceste coduri.Va multumesc anticipat.Pe cipurile primite ca mostre de la producator scrie LTND fara nimic altceva. Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Poate ne spui cum ai facut programara la PIC16F873A deoarece am inteles ca e mai dificil ???hmisy pune si tu ceva poze si ceva chestii, detalii despre aparat. PS: felicitari deja ma gindesc sa testez si eu unulAm inteles ca se poate folosi 16F876 fara probleme. Link spre comentariu
son Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Multumesc ptr.raspuns deci sa cred ca al doilea smd este cel dorit adica LTC 1799 ... OK??? (cel cu codul LTND ) Link spre comentariu
SirRoger Postat Octombrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Multumesc ptr.raspuns deci sa cred ca al doilea smd este cel dorit adica LTC 1799 ... OK??? (cel cu codul LTND )Pune-l pe ala. La mine merge fara probleme! Link spre comentariu
oachy Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Buna, fac un pic de poate sa imi spuna si mie cineva frecventa CFR?merci Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum