SirRoger Postat August 19, 2009 Autor Partajează Postat August 19, 2009 Off topic @simnakov Am primit azi afisorul LED VQE24D. Multumesc foarte mult! Link spre comentariu
benishor Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Am ?i eu o curiozitate : cum se poate calibra aparatul pentru a citi corect reactan?a ? Poate cu anumite test fixtures constând în re?ele serie RC/RL de valori cunoscute ? Link spre comentariu
yo6pir Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Off topic @simnakov Am primit azi afisorul LED VQE24D. Multumesc foarte mult! Sa-l stapânesti sanatos! Tot off topic. Link spre comentariu
maxxim33 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Am gasit o schema mai veche si cred ca de aici a plecat si schema de baza. Sa speram ca e functionala :)Are si cablajul varianta cea mai simpla,asa ca am comandat 2 integrate sa vedem cum functoneaza Link spre comentariu
SirRoger Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Am gasit o schema mai veche si cred ca de aici a plecat si schema de baza. Sa speram ca e functionala :)Are si cablajul varianta cea mai simpla,asa ca am comandat 2 integrate sa vedem cum functoneazaIti recomand sa pui un potentiometru multitura acolo si sa imparti cel putin in 2 game. Altfel reglajul frecventei va fi extrem de dificil. Nu te astepta sa obtii cine stie ce performante cu topologia de acolo. Eu in locul tau l-as face pe al francezului, macar mergi pe o cale ,,batatorita". Succes mult! Link spre comentariu
maxxim33 Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Astazi am stat si m-am ocupat de cablaj si pina seara am incepun sa plantez piesele . SirRoger m-ai convins ,am facut schema francezului asa ca am incercat sa ma adaptez unei cutii si am facut placa de la antan cu tot cu frecventmetru .Daca e functional am sa fotografiez si am sa il pun aici. Link spre comentariu
SirRoger Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Astazi am stat si m-am ocupat de cablaj si pina seara am incepun sa plantez piesele . SirRoger m-ai convins ,am facut schema francezului asa ca am incercat sa ma adaptez unei cutii si am facut placa de la antan cu tot cu frecventmetru .Daca e functional am sa fotografiez si am sa il pun aici.Felicitari!Trebuie sa fie functional. Nu din prima, asta inseamna ca ceva nu e in regula... dar dupa reglajele de rigoare trebuie sa mearga Link spre comentariu
maxxim33 Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Uite ca am ajuns deja pe ultima suta de metri cu el ,dar: spune-mi te rog cum a-ti facut cu potentiometrii fiindca nu prea am gasit multitura si format micut ,am cautat pe la magazin dar .....foarte slab stau si cica nici nu au de unde sa aduca :(. Deci cum a-ti facut???? Link spre comentariu
SirRoger Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Uite ca am ajuns deja pe ultima suta de metri cu el ,dar: spune-mi te rog cum a-ti facut cu potentiometrii fiindca nu prea am gasit multitura si format micut ,am cautat pe la magazin dar .....foarte slab stau si cica nici nu au de unde sa aduca :(. Deci cum a-ti facut????Potentiometrul acela l-am cumparat, daca nu ma insel, de la METRAFO. Pretul e undeva la vreo 20-30 lei din cate imi amintesc.Nu iti trebuie format micut. Cumpara format normal. Bafta! Link spre comentariu
Flor Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Imi pare rau cand vad cat ati dat pe pot. Stiu un magazin pe Maica Domnului unde era la jumate. Cand o sa trec pe acolo ii intreb daca au site sau adresa de mail si expediaza prin posta. Link spre comentariu
maxxim33 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Chiar ma uitan la ceva preturi,sint imense.Nu am mai luat asa ceva si ma asteptam sa fie pina in 10 ron . Daca pun potentiometru normal se poate lucra asa cu el??? Link spre comentariu
Flor Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Normal ca se va putea lucra si cu un pot normal, hi, hi.Dar cum acesta are cursa mult mai scurta, iti va fi mai greu sa "cazi" exact pe frecventa dorita.Zau ca e pacat ca la o asemena scula sa te zgarcesti. Strangi mai tare din..si zici asta e.Dar dupa, cine are, ARE, hi, hi..(Asta-i din "iarna nu-i ca vara") Link spre comentariu
Vizitator Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 http://homepages.ipact.nl/~pa1are/Antenna_Analyzer.htmlhttp://homepages.ipact.nl/~pa1are/Details.htmlAcum am vazut si eu asta. Remarcabil! Cu exceptia sintetizorului Motorola restul componentelor sunt uzuale.Traian, l-ai construit? Ce ne poti spune despre el? Link spre comentariu
SirRoger Postat August 27, 2009 Autor Partajează Postat August 27, 2009 http://homepages.ipact.nl/~pa1are/Antenna_Analyzer.html http://homepages.ipact.nl/~pa1are/Details.html Acum am vazut si eu asta. Remarcabil! Cu exceptia sintetizorului Motorola restul componentelor sunt uzuale.Traian, l-ai construit? Ce ne poti spune despre el? George, l-ai bagat pe maxxim33 in ceata. Omul nici n-a terminat proiectul precedent si o sa vrea sa-l faca pe asta mai performant acu Glumesc evident... Adevarul ca am un amic in Iasi care are analizorul construit dupa linkul de mai sus si e foarte multumit de el. Link spre comentariu
maxxim33 Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Ce grabiti sinteti abia astept sa imi vina integratul si sa vedeti ce minunatie postez ) Apropo ca tot nu l-am terminat spuneti-mi si mie o chestie : Am facut schema asta de jos dar displayul este cu 1x16 caractere la mine si mai mult am PIC16F628A , in schema este PIC16F84 deci :1. va functiona cu acel display?2. la schema de mai jos este functional PIC16F628A ???3. Unde gasesc hexul pentru integratul asta...il aveti careva???Sper ca nu ma biciuiti acum fiindca am intrebat ....banalitati 73! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum