one Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Zicea cineva ca tda20xx erau folosite la cativa watti... ..... Eu nu vad de ce ar fi mai simplu sa asamblezi 5 tranzistori si piesele aferente in locul montarii unui tda si cele cateva rezistente si condensatoare. Eu spuneam... TDA-urile aveau intr-adevar putere mai mare dar pentru cat timp ? Dupa ce se incalzeau reduceau puterea. Radiatoare supradimensionate la TDA nu prea vedeai in schimb la amplificatoarele cu tranzistoare da. In plus, rezistenta termica a TDA2050 este de 5 ori mai mare decat capsula unui 2N3055. Multe boxe active au amplificatoare integrate si se pot utiliza pentru mici petreceri dar puterea nu se mentine nici macar aproape de datele declarate pentru ca racirea este deficitara. Se dadea petrecere si cu TV-ul si cu radiocasetofoane International dar cu ce distorsiuni ? Astea mergeau mai mult pe frecvente medii si de aceea se auzeau "tare". Asta nu inseamna ca sunt adversarul integratelor dar exploatate fara mari pretentii pot aduce satisfactii data simplitatea lor. Link spre comentariu
mila Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 (editat) Cat disipa capsula TO220? Pentru chefuri la curte 2x200W mosfeturi Pentru chefuri in casa LM3886 Pentru auditii in camera mea LM1875 Pentru youtube PC 2.1 LM1875 Pentru radio TDA2040 la 12V cu mult peste LM386 sau alte miniaturi (de aici se exclud TDA7052B si TDA2822)Radio insemna AM si US+Radio amatori(din LM1875 sau TDA2040 la 12V se obtin 0,7-1W frumosi. Domnilor trebue sa vedeti ce boxe folositi!Cu boxe de 85dB/1m povestim Oricum distorsiunile difuzoarelor sau boxelor sunt bine mai mari decat ale amplificatoarelor. Editat Martie 8, 2017 de mila Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum