Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem audio

Vizitator Burn Danggers

Postări Recomandate

Vizitator Burn Danggers

Buna ziua, sunt nou pe aici....as dori sa achizitionez boxele podea Magnat monitor supreme 2002 si un amplificator care sa le poata ,,sustine" puterea.
Stiu ca boxele au difuzoare de joase de 8" si asa numita banda de frecvente 18 - 40.000 Hz , deci inclin sa cred ca un subwoofer ar fi inutil deoarece el ajuta in frecventele joase unde boxele nu pot ajunge...asa-i ?
Deci vreau si eu niste pareri cu privire la un amplificator NOU pana in 2.000 lei ( daca se poate de pe eMag ..sper sa nu fac reclama )
Vreau acest sistem STRICT PENTRU MUZICA ,deci nu doresc receiver pentru ca banii se duc pe 4k , 3d ,etc. . .
Multumesc frumos pentru atentia si timpul acordat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Uf....

Inseamna ca eu sint un idiot ca ma chinui pentru 16-18Hz cu un difuzor de 18" in volum de 200 litri, net intern, basca in compresie...

Cauta niste boxe SH nemtesti, HECO pe compresie, cu woofer de minim 20-25 cm, ca sa ai de la 28-30Hz in sus...

Uita de pocnitorile alea...

Specificatiile pe site sint gresite (voit oare?).

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Cauta niste boxe SH nemtesti, HECO pe compresie, cu woofer de minim 20-25 cm, ca sa ai de la 28-30Hz in sus...

Uita de pocnitorile alea...

Specificatiile pe site sint gresite (voit oare?).

Lasa omul sa-si ia pocnitori audiofile noi, sunt destule amplificatoare la 2000 lei pe emag, mai au si dilarii ceva ramasite cred. :rade:----se numesc entrileval------

Editat de fluffy37
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări