catv Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Daca aveti schema va rog sa mi-o dati si mie.Am cautat dar nimeni nu o da gratis. Pacat de site-ul rusesc schrackmobile care a disparut , avea de toate.Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Ce problema are telefonul poate te ajuta vreun coleg cu vreo informatie in lipsa schemei Link spre comentariu
catv Postat Februarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2017 Placa de baza are un scurtcircuit de doar 0,2 ohmi.Simplu am zis la inceput pentru ca astfel de scurturi le depistam usor prin al imentarea la sursa reglabila si o limitare de curent la ceva peste 1A.Piesa in scurt se incalzea si gata trebuia schimbata.In cazul de fata am depistat zona de scurt dar nu si componenta asta dupa eliminarea pe rand a lor .Concluzia este ca acea arie de componente ce cuprinde si un ci alimenteaza altceva care i-l ineaca.De aceea cred ca pe o schema pot vedea exact ce si cum.Sper sa nu fie un scurt in substraturile pcb-ului,telefonul vreau sa-l fac cadou de 1 martie viitoarei mele sotii.Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 12, 2017 Partajează Postat Februarie 12, 2017 O metoda buna de a depista scurturile pe placi Daca nu ai asa ceva poti trimite placa la mine si depistez eu scurtul de pa placa Link spre comentariu
catv Postat Februarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2017 O metoda buna de a depista scurturile pe placi Daca nu ai asa ceva poti trimite placa la mine si depistez eu scurtul de pa placa Multumesc pentru bunele intentii dar tin sa mentionez ca nu sunt novice in domeniu si 187 al meu de la fluke nu ma poate ajuta cand acest scurt vrea sa fie in alta parte de pcb decat cea care se incalzeste.De aceea o schema ar fi sfanta si credeti-ma ca stiu sa o citesc daca o am in fata asa incat care o are sa-si faca ceva pomana.Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum