Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem sonorizare

Vizitator mitotakis

Postări Recomandate

Vizitator mitotakis

Salut. As dori si eu cateva indicatii in alegerea unor difuzoare care s-ar potrivi cel mai bine la puterea pe care o am ( BlueTech CS-2500, 260W/8Ohm), pentru realizarea unor boxe care sa faca fata la sonorizari mici si medii in spatii interioare. Mentionez ca boxele vreau sa le utilizez in principal pentru reprezentatii live, iar boxele sa fie compuse din doi sateliti, si unul sau doi subwooferi. bugetul de care dispun nu este unul mare, pana in 1500- 1700 RON. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crexy

2

• Sharky

1

• Romica_t

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

WN15 cu PAD52 de la PAudio, tinand cont ca ai putere mica va compensa din plin WN-ulwn=430 RONPAD52=150 ronboxa din plastic=300RONfiltru=50 ronAproape ca te incadrezi in buget :smt003

Link spre comentariu

e mai buna varianta lui Vasile, face mai multa galagie. :supz: A lui Romica are extensie mai mare in bas, dar oricum wn-urile au destul bas cat sa faci fata la o sonorizare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări