shurubel Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Salut. Intampin oarece probleme in reglarea acestui device, am primit aparatul, cutia si telecomanda- nu stiu cum sa imi programez posturile. Din pacate, persoana care mi l'a dat nu mai e disponibila de vreo 3 ani, e indisponibila de tot adica, deci nu mai pot afla info suplimentare. Utilajul e perfect pentru ce-mi trebuie mie- un mic monitor, boxe de calculator, telecomanda.. Dar vreau sa-l folosesc si outdoor, cu o antena portabila (gen lighean), cu un convertor de curent, de la bateria masinii. Acolo pe telecomanda apare si optiunea cum ca poate citi de pe card reader filme, dar.. nu stiu cum. Ori asa.. nu stiu cum sa il reglez. Solicit ajutor in obtinerea unui prospect scanat sau orice info care ma poate ajuta. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Ce vrei sa prinzi cu el? Sateliti? Ca posturi terestre... doar TVR1 mai exista. Mai exat, ce model este? Link spre comentariu
shurubel Postat Februarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2017 este KWorld's PLUSTV 1680 Vreau sa prind ce e pe cablu- acasa, cand e curentul oprit si da, cand sunt outside, cu antena cu amplificator ce e in zona, locale. Or mai fi, pe unde merg eu, la mare, la munte, si... ,,zonale''.. la tara prind doar tvr2. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum