Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blaupunkt CD-30 Opel Astra H

Vizitator danesandragos

Postări Recomandate

Vizitator danesandragos

In primul rand, sper ca postez in sectiunea potrivita. In caz ca acest thread se potriveste mai bine la sectia Audio Auto, imi cer scuze.

Problema mea suna cam asa: Acum cateva luni, am incercat sa pun intrare auxiliara la o unitate CD-30 MP3 conform instructiunilor de aici . Din pacate, operatiunea nu a mers prea bine, am alunecat cu varful ciocanului de lipit pe pinii integratului principal si am dezlipit din greseala vreo 2 condensatori SMD din apropiere. Pinii 2,3,4,5 sunt compromisi iar integratul probabil prajit dupa ce am incercat de mai multe ori sa refac conexiunile stricate. In starea actuala, partea de computer de bord functioneaza fara probleme, in schimb, partea de media, deloc. Radioul nu gaseste niciun post, nu se aude nimic prin boxe iar partea de CD player nu mai pune in functiune motorasele care "inghit" si invart discul, desi detecteaza cand incerc sa il introduc. Am incarcat aici schemele electronice ale aparatului. In caz ca isi face cineva timp sa arunce o privire, as dori un sfat: mai are rost sa incerc sa il repar sau sa caut pe la dezmembrari unul nou?

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca vrei sal repari , atunci ma ofer eu voluntar til repar daca il trimiti la mine contra unui pret mic de 30 ron , te gindesti si daca vrei , asta este oferta mea

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări