Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Power conditioner - invertor 25V-220V

Vizitator CC

Postări Recomandate

Vizitator CC

Salutare, as dori sa testez efectele unui power conditioner de aprox 600VA. Am 2 trafuri care-mi ofera 27V AC, de 300VA fiecare.. O sa le folosesc pentru coborarea tensiunii, unde dupa redresare si filtrare (2*66000uF) am sanse sa obtin vreo +-37V DC. Cu +-37 V voi alimenta un amplificator cuplat la un generator de 50Hz si intru intr-un traf ridicator (25V -> 220V) de vreo 600VA. Presupun ca ampliful ar trebui sa fie capabil sa tina macar 20A la 37V. Ce amplificator imi sugerati sa folosesc, capabil sa duca cei 600VA ?Mi-ar fi deajuns un IPA400 sau crapa in regimul de mai sus ?Mersi,CC.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Laci

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu nu-ti recomand :), mai bine fa un etaj de putere B, si legi acolo generatorul, daca ai o sarcina cat de cat stabila merge si fara feed-back.

Link spre comentariu
Vizitator CC

Sarcina nu e f stabila (un alt amplif de 2*50W), dar nici nu variaza f mult. Din ce motiv nu imi recomanzi ? Nu tin cele 4 mosfet-uri curentul necesar ?In cazul asta un IPA800 sau AV800 ar fi mai potrivit

Link spre comentariu

Pai in primul rand te costa mult, al 2-lea poate nu tine, traful fiind si o sarcina foarte inductiva cand nu ai consumator pe el, o sa ai o disipatie mare de putere, ma rog daca ai bani fa asa.Cel mai optim ar fii sa faci un etaj de inversor daca oricum ai tensiune +/- poti sa-l faci cu o semipunte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări