Vizitator CC Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Salutare, as dori sa testez efectele unui power conditioner de aprox 600VA. Am 2 trafuri care-mi ofera 27V AC, de 300VA fiecare.. O sa le folosesc pentru coborarea tensiunii, unde dupa redresare si filtrare (2*66000uF) am sanse sa obtin vreo +-37V DC. Cu +-37 V voi alimenta un amplificator cuplat la un generator de 50Hz si intru intr-un traf ridicator (25V -> 220V) de vreo 600VA. Presupun ca ampliful ar trebui sa fie capabil sa tina macar 20A la 37V. Ce amplificator imi sugerati sa folosesc, capabil sa duca cei 600VA ?Mi-ar fi deajuns un IPA400 sau crapa in regimul de mai sus ?Mersi,CC. Link spre comentariu
Laci Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Eu nu-ti recomand , mai bine fa un etaj de putere B, si legi acolo generatorul, daca ai o sarcina cat de cat stabila merge si fara feed-back. Link spre comentariu
Vizitator CC Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Sarcina nu e f stabila (un alt amplif de 2*50W), dar nici nu variaza f mult. Din ce motiv nu imi recomanzi ? Nu tin cele 4 mosfet-uri curentul necesar ?In cazul asta un IPA800 sau AV800 ar fi mai potrivit Link spre comentariu
Laci Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Pai in primul rand te costa mult, al 2-lea poate nu tine, traful fiind si o sarcina foarte inductiva cand nu ai consumator pe el, o sa ai o disipatie mare de putere, ma rog daca ai bani fa asa.Cel mai optim ar fii sa faci un etaj de inversor daca oricum ai tensiune +/- poti sa-l faci cu o semipunte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum