Vizitator Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Salut, Am gasit la acest t-con(panel V260B1-L04) lipsa tensiunea VGH(ecran alb), dupa inlocuirea integratului suspect MAX1518BE cu MAX1518E, am imagine perfecta, dar MAX1518E lucreaza cam fierbinte(70 grade), foarte interesant este ca si cu folia dintre t-con si display scoasa, am aceias temperatura pe cip. Unele convertoare DC-DC stiu ca mai merg fierbinte, dar cind se decupleaza folia dintre t-con si display, atunci integratul ar trebui sa fie rece.....Am tinut tv-ul in proba cam 1 ora si vad ca nu a crapat pina acum.... Poate e normal ca acest integrat MAX1518E sa functioneze fierbinte sau poate nu e compatibil 100% cu MAX1518BE......astept si eu pareri de la cei care sa lovit de aceasta problema Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Pune-i o racire cu freon. Acum serios, in datasheet nu-i dat consumul integratului? Eventual comparativ intre cele 2 variante? Poate mai este si altceva defect care consuma ducind la incalzirea integratului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) Deoarece nu am gasit nimic defect, legat de acest CI si cum MAX1518BE nu am, m-am hotarit sai pun capacul si sa plasez tv-ul asa cum este clientului, daca nu se mai intoarce cu el, inseamna ca integratul lucreaza mai fierbinte......Multumesc colegului sesebe pentru raspuns. Editat Februarie 9, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ideal ar fi fost sa poti vizualiza placa cu o camera de termoviziune si ai fi vazut daca si ce se mai incalzeste. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Pune-i 1-2 straturi de pad termoconductibil pentru a face legatura termica cu blindajul metalic al t-conului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Pune-i 1-2 straturi de pad termoconductibil pentru a face legatura termica cu blindajul metalic al t-conului. Da, ideia era foarte buna, dar tv-ul plecase si aveam o punga de termopaduri de toate grosimile, strinse in ani de zile........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum