dan cod Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 A folosit cineva asa ceva vreodata?Daca da il rog sa imi spuna cum. Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ai citit manualul ? http://manualzz.com/doc/3230790/hp-59501a-user-s-manual Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Din pacate aceasta sursa se comanda doar prin interfata GPIB. Am avut si eu ocazia sa iau una rezonabila dar am ezitat. Am zis ca intai fac niste interfete GPIB si testez cu ce am... evident ca nu le-am facut. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2017 Nu cred ca asta e sursa.E comanda pentru ceva sursa. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 (editat) Cu alte cuvinte e un DAC ( 12 biti rezolutie )programabil care oferi la iesire urmatoarele : Unipolar : 0- 0.999 V ( LOW) sau 0 -9.99 V (HI ) rezolutia fiind 1mv respectiv 10 mv Bipolar -1 to 0.998 V (low ) sau -10 to 9.98 V ( hi ) cu rezolutia de 2mv respectiv 20 mv . Deci se poate folosi ca sursa DC cu specificatiile de mai sus . Nu am reusit sa gasesc curentul maxim in manual, oricum acesta este de ordinul mA , maxim zeci de mA. Intradevar probabil ca principala aplicatie a acestui aparat este comanda numerica a surselor HP. Apropo , se potriveste si cu HP6284 ! Avand in vedere ca este HP sunt convins ca performantele reale sunt cel putin cele din manual asha ca se poate folosi ca o sursa de precizie. Ramane doar sa gasiti o interfata GPIB .. si un soft. Multi folosesc MatLab ... dar nefolosind asha ceva nici o data nu stiu. Poate sunt alti colegi care si-au conectat aparatele la calculator prin GPIB. Editat Februarie 10, 2017 de djvas Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum