Vizitator Alex Je Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) 2x100w clasa AB, 8ohmiDin lipsa spatiului nu am putut insira toate pozele, asa ca le-am pus intr-un video. Specificatile amplificatorului sunt in prima poza, iar cu celelalte detali am sa raspund cui este interesat.Multumesc!https://www.youtube.com/watch?v=eZFx1fbGIDg&t=2s Editat Februarie 9, 2017 de Alex Je Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Felicitari,frumos lucrat ne puteti da si noua schema va rog? Link spre comentariu
Mircel Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) O găsești în revista Tehnium 2/84 pag. 11 (Stație de sonorizare de Sorin Sava). http://blog.copcea.ro/files/tehnium/revista/8402.pdf Editat Februarie 9, 2017 de Mircel Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Felicitari! Arata foarte bine! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) nu o gasesc. am reusit sa dau de eahttp://site.vipernet.ro/colectii/revista-tehnium/index.html Editat Februarie 9, 2017 de Giorgi tv Link spre comentariu
Vizitator Alex Je Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Multumesc pentru aprecieri! Corector ton http://www.eleccircuit.com/hi-fi-preamplifier-with-tone-controls-project-circuit/ Amplificator: http://i558.photobucket.com/albums/ss23/sexromania/statie%20de%20sonorizare_zpschtj7zoe.jpg ROG sa nu se considere up, nu a mai mers sa editez... Multumesc! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ce tranzistoare ati folosit in etajul final? Link spre comentariu
George Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Dupa atatea laude si o mica critica ... constructiva. De ce nu ai montat tranzistorul din superdioda (T17) pe radiatorul tranzistorilor finali (intre ei) asa cum scrie si in articolul din revista Tehnium? Link spre comentariu
nelugavrila Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) Felicitari,lucrezi curat. Observ ca tehnica ta de imprimare cablaj ,e de a presa cu fierul de calcat placa pe hartie eu presez foaia de hartie pe placa.Varianta ta e mai buna?Ce hartie folosesti? Editat Februarie 9, 2017 de nelugavrila Link spre comentariu
Vizitator Alex Je Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Tranzistorului din superdioda t17 i-am pus un mic radiator, nu a fost necesar sa-l montez pe radiator mare, lucreaza aproape rece. Felicitari,lucrezi curat.Observ ca tehnica ta de imprimare cablaj ,e de a presa cu fierul de calcat placa pe hartieeu presez foaia de hartie pe placa.Varianta ta e mai buna?Ce hartie folosesti?Eu am presat foaia de hartie pe placa, am folosit defapt un carton f subtire luciosCe tranzistoare ati folosit in etajul final?Finalii din schema au fost inlocuiti cu ,2sc5200 si 2sa1943 ca sa se poata monta pe cablaj Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Problema cu tranzistorul din superdioda nu consta in a fi rece sau cald. Acest tranzistor se comporta ca un senzor de temperatura care regleaza curentul prin finali in functie de temperatura acestora. Acest lucru previne ambalarea termica a lor si prin urmare distrugerea finalilor. In concluzie, tranzistorul din superdioda trebuie sa fie in contact termic cu radiatorul pe care se afla tranzistorii finali. Link spre comentariu
Vizitator Alex Je Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) Problema cu tranzistorul din superdioda nu consta in a fi rece sau cald. Acest tranzistor se comporta ca un senzor de temperatura care regleaza curentul prin finali in functie de temperatura acestora. Acest lucru previne ambalarea termica a lor si prin urmare distrugerea finalilor. In concluzie, tranzistorul din superdioda trebuie sa fie in contact termic cu radiatorul pe care se afla tranzistorii finali.Da, le-am incurcat, asa cum zice si schema aveti perfecta dreptate. Am supra dimensionat radiatoarele finalilor, am vazut ca lucreaza destul de rece, si am preferat sa renunt la acel tranzistor, deci steguletul de pe el este pur decorativ, m-am referit la amplif ca merge aproape rece. Editat Februarie 9, 2017 de Alex Je Link spre comentariu
claw Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 In primul rand, felicitări! A ieșit foarte foarte bine. Žmbunătățiri se pot face destule, dar acum ca ampliful e terminat, l-ai ascultat și îți place cum suna, asta e cel mai important, restul nu mai contează . Schema originală a lui S.Sava vine la pachet cu protecția SOA. Ai făcut ceva teste sa vezi cum acționează? Link spre comentariu
Vizitator Alex Je Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 (editat) In primul rand, felicitări! A ieșit foarte foarte bine.Žmbunătățiri se pot face destule, dar acum ca ampliful e terminat, l-ai ascultat și îți place cum suna, asta e cel mai important, restul nu mai contează .Schema originală a lui S.Sava vine la pachet cu protecția SOA.Ai făcut ceva teste sa vezi cum acționează? Multumesc! Da, imi place f mult cum suna, i-am facut cateva teste de auditie, nu am apucat sa-i fac teste pt protectia SOA Editat Februarie 9, 2017 de Alex Je Link spre comentariu
Vizitator Alex Je Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Felicitari! Arata foarte bine! Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum