mars01 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 (editat) Pe un forum unde activez am gasit acest link: http://www.diagram.com.ua/english/library/ Sunt si tot felul de dump-uri ...articole ... dar le gasiti voi. Sper sa va ajute. Succes! Editat Februarie 8, 2017 de mars01 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Din acel link nu se poate descarca nimic Link spre comentariu
danpin Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Cum nu poti descarca? Trebuie sa vezi ce te intereseaza sa descarci, dai click si apoi cauti linkul de download. Link spre comentariu
comanici Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Da, .. viteza mica, site-uri de gazduire, dar se pot descarca. Link spre comentariu
milo01miau Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Multumesc!!! Pentru mine este util. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Oare n-ar fi mai bine ca ca acest topic sa fie fixat iar in cadrul lui sa se posteze si alte linkuri de acest fel? Link spre comentariu
milo01miau Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Oare n-ar fi mai bine ca ca acest topic sa fie fixat iar in cadrul lui sa se posteze si alte linkuri de acest fel? Eu cred ca ar fi util. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum