exxu Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Are careva vreo informatie despre "gandacelul" asta?Face parte dintr-un cd player Citizen.E posibil sa fie o memorie dar nu sunt sigur si nu se gaseste nicaieri. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 4416 suna a ram dinamic de 16Kx4. Pe vremuri erau surorile mai instarite ale memoriilor 4116. Trage un ochi aici: http://www.tranzistoare.ro/datasheets2/81/817426_1.pdf si vezi daca se pupa cu ce ai acolo: capsula, nr de pini. Cat despre gasit cipanul, trebuie sa fii foarte norocos. Cred ca sunt iesite din fabricatie de peste 15...20 de ani, dar poate mai sunt stocuri pe undeva. Cirip Link spre comentariu
Blind Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Am si eu o intrebare: voua va merge situl http://www.tranzistoare.ro ? pe mine ma redirectioneaza catre ortodoxism.ro :rolleyes: Link spre comentariu
lulu07 Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 blind,daca tu ai uitat sa te duci la biserica, vine ea la tine :smt003 dar cu "cutiuta milei" cum s-o proceda??? Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 :goodman: abia acum ati observat ca toate datasheet-urile de acolo sunt gazduite de ortodoxism????? Link spre comentariu
exxu Postat Mai 17, 2007 Autor Partajează Postat Mai 17, 2007 Va multumesc mult ! Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 :goodman: abia acum ati observat ca toate datasheet-urile de acolo sunt gazduite de ortodoxism?????... mi-am facut si eu cruce prima oara, dar am vazut ca acolo chiar sunt pdf-urile... :smt005 Link spre comentariu
zal Postat Mai 17, 2007 Partajează Postat Mai 17, 2007 Pai daca la biserici se foloseste play-back-ul, statii de amplificare, efecte speciale si multa tehnica ca sa faca programul artistic atragator, de ce nu ar folosi si cunoasterea cu ajutorul electronicii? :snakeman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum