florianmro Postat Februarie 24, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2017 Observ ca tot clasa de precizie 00 ai luat-o si tu . Cred ca e mai mult decat bine pentru nevoile noastre. Am ami multa incredere in comparatorul mecanic decat in cel elctronic http://micron-tools.ro/diverse-am/1805-solutie-de-curatat-marmura.html Asta am gasit de unde am luat masa Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 (editat) Cred ca iti bati capul prea mult cu solutia de curatat si altele. E o placa de granit nu ceva delicat. Eu am sters-o cu wd40 ultima data si s-a facut frumoasa. In general cred ca raman la solutii de spalat geamul. Cu siguranta este mult mai mult decat avem noi nevoie la orice am lucra. Deja daca incerc sa citesc tabelul ala e clasa "000" ca vad ca se injumatateste valoarea pentru fiecare zero si 00 este 3.5 iar a mea e 1.2. Asta daca masuratoarea chiar o fi corecta si nu ceva trecut din burta... Edit: revin si cu planul despre masa. Placa asta este un pic mai grea, are 90kg, nu este nici pe departe manevrabila de un singur om, chiar si in doi, mai putin fortosi cum sunt eu, e destul de greu. Totusi planul meu pentru masa nu este sa ii fac o masa dedicata, ci sa ii fac doar un suport mic in 3 puncte pe care il pun sub ea. Asta pentru ca vreau sa am bancul de lucru mai mare, sa pot sa pun piesa alaturi si sa o shabaruiesc (cred ca asta e termenul) si sa profit de greutatea placii de granit si de o menghina sa imi tina tot bancul stabil. Mai ales pentru masa ta fiind mica cred ca asta este solutia mai mult decat ideala, un suport mititel pe care il prinzi de ea frumos cu niste cleme L si o pui pe birou si unde mai ai treaba cu ea. Editat Februarie 24, 2017 de dany_cta 1 Link spre comentariu
ndc74 Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Am gasit la fier vechi o masa solida de fier care provenea de la o masa de granit am banuit eu. Cei de la depozit ziceau ca placa foarte grea era de marmura si avea lipit pe ea o alta placa groasa de fonta. Ar fi fost folosita pt slefuit diamante ziceau ei. Eu banuiesc ca era pt lepuire cu pasta diamantata. Cert e ca marmura au start-o ca sa recupereze fonta ce a fost data la topit. Masa le-a parut solida si au oprit-o daca e cineva interesat s-o cumpere la pret de 2lei/kg. Daca era completa o luam. Totul cica ar fi cantarit in jur de 200kg. Va dati seama cate chestii deosebite au ajuns la fier vechi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum