digix Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 La monitorul din titlu cu sursa construita in jurul lui LD7575PS am gasit mai multe componente arse inclusiv cateva rezistente smd pe care nu pe pot identifica ca valoare. Codul sursei este YPWBPL048PDB imi puteti da schema ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 La monitorul din titlu cu sursa construita in jurul lui LD7575PS am gasit mai multe componente arse inclusiv cateva rezistente smd pe care nu pe pot identifica ca valoare. Codul sursei este YPWBPL048PDB imi puteti da schema ? Eu unul va spun de pe acum ca sunt putinele sanse sa gasiti schema la aceasta sursa....pentru ca am avut si eu ceva asemanator...si nu am gasit-o nici pana acum...Eu unul zic ca e o chinezarie sursa aceasta. Link spre comentariu
digix Postat Februarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 Pote sa mai vad pe sursa ta valorile la R029, R030, R006, R007, R008 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 (editat) Pote sa mai vad pe sursa ta valorile la R029, R030, R006, R007, R008 Ce tare era daca mai aveam acest monitor la mine acasa,dar din pacate a renuntat propietarul la el pentru ca daca nu i-am gasit schema o perioada de timp... Am uitat sa va spun ca o poza cu sursa nu ar strica,adica sa puneti o poza aici cu sursa monitorului...ca poate,poate aveti norocul sa stie cineva,asa din propria experienta. O zi minunata va doresc !!! Editat Februarie 8, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
digix Postat Februarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 L-am rezolvat, am mers pe valori similare din alte scheme, in cazul meu rezistenta din grila mosfet era aproape intrerupta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum