cipi Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Va salut! Am primit de la un prieten un Mixer Behringer Model 1202. L-am alimentat si imi genereaza un brum de nivel scazut (asemenea situatiei in care am o problema pe intrarile de microfon XLR). Dupa desfacere am constatat ca un tranzistor de pe o intrare este ars iar doua tranzistoare lipsesc (tot de pe aceeasi intrare). Pentru edificare am atasat schema. Tranzistoarele T11 si T15 (SMD), lipsesc - pe schema sunt notate cu A06 iar in mixer, m-am uitat la canalul anterior-care este identic, si scrie W1G (scris orizontal) 07 (scris vertical) rugamintea mea ar fi sa imi spuneti (daca a mai intalnit cineva asemenea tranzistoare) care sunt echivalentii lor (tot smd) ? De asemenea T5 (tot de pe schema) este in scurt si pe capsula (de tip TO92) scrie A970 - iar in schema 888? Care ar putea fi echivalentul? Va multumesc anticipat! Cu stima! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 https://tr.aliexpress.com/item/10-pcs-lot-2SA970-GR-Audio-Low-Noise-Transistor-A970/32525507254.html?spm=2114.49010508.4.32.bX02aW Link spre comentariu
cipi Postat Februarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 Va multumesc pentru A970 - 2 SA 970 - voi cauta la noi. De pe Aliexpress mai astept un colet din luna Decembrie ) Ramane sa mai identific ceilalti doi tranzistori. Cu stima! Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Posibil https://www.digchip.com/datasheets/parts/datasheet/364/PMBTA06-pdf.php Link spre comentariu
cipi Postat Februarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 Va multumesc! Voi verifica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum