Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme mixer Behringer Xenyx Model 1202

cipi

Postări Recomandate

Va salut! Am primit de la un prieten un Mixer Behringer Model 1202. L-am alimentat si imi genereaza un brum de nivel scazut (asemenea situatiei in care am o problema pe intrarile de microfon XLR). Dupa desfacere am constatat ca un tranzistor de pe o intrare este ars iar doua tranzistoare lipsesc (tot de pe aceeasi intrare). Pentru edificare am atasat schema.

Tranzistoarele T11 si T15 (SMD), lipsesc - pe schema sunt notate cu A06 iar in mixer, m-am uitat la canalul anterior-care este identic, si scrie W1G (scris orizontal) 07 (scris vertical) rugamintea mea ar fi sa imi spuneti (daca a mai intalnit cineva asemenea tranzistoare) care sunt echivalentii lor (tot smd) ?

De asemenea T5 (tot de pe schema) este in scurt si pe capsula (de tip TO92) scrie A970 - iar in schema 888? Care ar putea fi echivalentul?

Va multumesc anticipat!

Cu stima!

post-177018-0-63434300-1486547462_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipi

3

• leoncris

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări