mcmagic Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Dragi colegi, apelez la dvs sa ma ajutati sa gasesc un magazin(sau mai multe ) in Bucuresti care aduce piese de schimb pentru masini de spalat. Mai exact am nevoie de 2 amortizoare de cuva pntru o masina de spalat indesitWD125. Pe net am gasit pe la Brasov si Targu Jiu dar din pacate nu am facut nimic decat sa plimb curierul cu piesele. Va rog sa imi dati coordonate de contact exacte daca se poate. Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator djalfonius Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Eu am gasit piese pt o masina de spalat vase pe un site care are si magazin in Buc. (pe langa Traian). Nu stiu exact daca-i ok sa dau aici numele... (sa nu se considere reclama). Stima. Link spre comentariu
Vizitator djalfonius Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Am dat un search pe site si au vreo 20 modele de amortizoare pt Indesit... Link spre comentariu
Taraxacus Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 (editat) strada lanului nr 7 bucuresti 0763750320 luni - duminicaprogram 8 - 21 Încearcă aici Editat Februarie 7, 2017 de Taraxacus Link spre comentariu
nelutuPO Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Service Inclus, str Reactorului. Au absolut tot ce doriti . Stima ! Link spre comentariu
mcmagic Postat Februarie 17, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2017 va multumesc de ajutor. Se pare ca nu mai exista amortizoarele care imi trebuie mie si voi schimba masina. Link spre comentariu
gabiu Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Mai este unul bun si pe strada Valeriu Braniste din Bucuresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum