Blacksmith Postat Februarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 Pai vezi la cat e sensibil cablajul cu fotorezist pe care il folosesti, ca trebuie sa scrie in specificatiile lui. Link spre comentariu
costi_b Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Din prospectul Positiv 20: The spectral sensitivity for the photo resist POSITIVE 20 lacquer lies in the wavelength range 340 to 420 nm, so one can use UV-lamps to expose the film/copper plate.At an exposure strength of 100 mJ/cm² the exposure time will be approximately 10seconds for a film thickness of 8μm. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Mai am o problema. Cum naiba sa mai tai cablajul asa cu fotoresist pe el si cu folie ? Nu dau naiba folia si stratul ala cad tin cu mana cablajul ca sa il tai ? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Dece nu l-ai taiat inainte? Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Mai am o problema. Cum naiba sa mai tai cablajul asa cu fotoresist pe el si cu folie ? Nu dau naiba folia si stratul ala cad tin cu mana cablajul ca sa il tai ? il tai cu 5mm mai mare decat ai nevoie. Nu se degradeaza asa usor. Eu il tai cu bomfaier, apoi pilesc un pic marginile taiate. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Care "inainte" ? Asa l-am cumparat. Am luat o placa mai mare si as vrea sa tai din ea o bucata mai mica pentru teste si determinarea timpului de expunere. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 (editat) Eu mi-am luat de la De... ceva panze micute, cica pentru metal, special pentru masina de frezat mica, practice exact pentru masina de dat gauri la cablaj, si tai cablajul cu ele....practice un flex ultraminiatural. panzele au fost 18 lei 5 bucati, si aproape ca nu lasa nici span pe margini, eu dau cu smirghir fin de 2 ori pe margine si gata, DAR atentie ochelari de protective ca mai sare cate o firmitura, doua, si carlig pentru nas ca miroase cam urat cum taie cablajul, si obligat pe balcon ca nu scapi usor de miros daca faci in casa. in schimb, daca ai mana buna, le tai drept bine, aproape ca de fabrica, si daca tii cont de "caderea de taiere" le poti taia la fix. Editat Februarie 14, 2017 de Ionut Remus Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Farfecul de tabla. Asta folosesc eu. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Cu foarfeca ii faci marginile ca dracu... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Ghilotina. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Drujba. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Danpin, chestia aia de taiat din prima imagine cum se numeste sau de unde se poate lua ? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Exista cazuri cand placa trebuie sa aiba si alte forme decat dreptunghiulara sau patrata iar soloutia... https://shop.dremeleurope.com/gb/en/productlist/dremel-moto-saw--7850 Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 @danpin, exact ceva de genul am eu , tot proxton, panzele, doar ca nu sunt metalice si au textura mai degraba cu panza de flex si sunt maro inchis. masina de gauirit a mea este Handy nu proxton dar foarte apropiata ca modelul din imagine. @cipri_mury, sa stii ca e o idee si aia, dar trebuie sa ai spatiu de depozitare pentru asa ceva....si chiar si asa trebuie sa fii sigur ca vei gasi consumabile pentru ea "aproape" de la orice magazin de bricolaj....totusi e o idee foarte faina! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum