dan_b11 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Eu folosesc hârtie de calc, este semitransparenta. Și folosesc o singura foaie. Habar n am ce producător. Imprimanta laser. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Acum 2 ore, dan_b11 a spus: folosesc o singura foaie. nu stiu cat de opac iasa la tine cu o sigura foaie. eu am încercat si pcb s-a voalat.. ce bine ar fi fost sa mearga in simplu.. ce model ai de imprimanta? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Indiferent tipul de imprimantă, setaţi contrastul la maxim pentru acoperire suficientă cu negru. Link spre comentariu
dan_b11 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 1 oră în urmă, Gilbert Sparios a spus: nu stiu cat de opac iasa la tine cu o sigura foaie. eu am încercat si pcb s-a voalat.. ce bine ar fi fost sa mearga in simplu.. ce model ai de imprimanta? Acasa am un phaser 3140 dar am unde sa printez si pe un workcenter 7225. Pe asta doua mie mi-a iesit mai uniform(opacitatea este ok pentru timpul meu de expunere) pe hartie de calc decat pe folie transparenta. Este loc si de mai bine. Am incercat si cu doua folii suprapuse dar e mai greu cu suprapunerea la mine. Eu folosesc folie de pe aliexp.. si expunerea o fac doar 30 de secunde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum