manolo Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Ce imprimanta ai?Acuma recent spuneai ca intentionezi sa-ti achizitionezi una noua.Nu stiu ce model ti-ai ales dar eu ti-am recomandat HP LaserJet 1022.Aceast model tocmai l-am achizitionat eu si credema ca niciodata nu se intampla ca acelasi desen sa iasa diferit din imprimanta.Inca n-am incercat metoda foto dar am facut suprapunere de curiozitate si mi-a iesit perfect.Nu mai vorbesc ca lasa toner foarte bine.Sunt curios daca va merge metoda foto cu o singura folie.Oricum succes! Pai nu pui niste poze cu realizarea?ca sa te credem. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Pai n-ai vazut?Ca am pus o poza cu cablajul de exact o saptamana.Dar este realizat prin metoda transferului de toner.Treaba cu suprapunerea a fost doar o proba ca inca nu mi-am luat tot ce trebuie pentru metoda foto.Vezi in ultimul post de pe pagina spre care am pus link. http://www.elforum.info/topic/12-solutii-pentru-executarea-circuitelor-imprimate/page-187 Link spre comentariu
manolo Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Mai este mult pina departe, daca chiar vrei sa faci cablaje, iti recomand toner transfer ,mult mai ieftin si poate vei si reusi ceva . Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 cu transfer toner cu hp 1022 http://imgur.com/a/p9Dxi Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Apesi prea mult cu fierul. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 (editat) da stiu dar nu tot tmpul in functie de stare Editat Martie 6, 2017 de kinderu56 Link spre comentariu
manolo Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Daca foloseai Oracal rezultatele erau mult mai bune. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Daca foloseai Oracal rezultatele erau mult mai bune. de unde cumparato oracalu asta? ia dati mi si mie un link in privat... Link spre comentariu
manolo Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 (editat) Algernon ,oracal 641 circa 15lei mp cu tva ,eu pe lucios lucrez. Editat Martie 7, 2017 de manolo Link spre comentariu
manolo Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Sa va zic un secret,oracalul se vinde la metru cu latimea de 1m ,se vor taia bucati format A4 si pe ceva plan(dupa ce bucatile in prealabil au fost indreptate ) se dezlipeste partea de protectie cu lipiciul in sus se lipeste o coala A4(deci pui hirtia peste oracal) si asa se baga in inprimanta. Se calca la 75% din maxim. Se taie cu un cater partea imprimata si restul se poate refolosi.Cablaje intinse! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) Inca un esec. Am facut iar un cablaj cu o singura folie de retroproiector, am expus 2 minute, developat 40 secunde.... si nu se corodeaza. Cred ca am exagerat cu micsorarea expunerii. Sau revelatorul n-o mai fi bun ? Am dizolvat in el pana acum 320 cm patrati de fotorezist. Editat Martie 27, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) Cum arata inaintea corodarii? Partea expusa era cupru curat? Editat Martie 27, 2017 de thunderer Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 N-am de unde sa stiu exact ce era. Pot doar sa presupun. Iar daca presupun, cred ca nu era chiar curat din 2 motive: se vedea la ochi ca parca nu seamana a cupru curat si cand puneam asa usor ohmetrul pe suprafata lui imi dadea tot felul de rezistente (daca apasam nitel era rezistenta zero, dar asta nu conteaza). Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Curat, lucios, fara culori, mazgă... Hai, mai fa o incercare la 3m30. Eu nu stiu la cati cm patrati schimb developatorul, vad si eu cand s-a colorat prea mult. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 O sa mai fac, ca mai am unul de facut, dar nu cu mai mult de 3min expunere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum