Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

WN-D63

MARLANU

Postări Recomandate

f posibil ca acel crossover sa distorsionezespune-mi te rog ce model este, la ce frecvente taie, pe ce amplificatoare si din ce mixer provine semnalul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MARLANU

5

• adircf

4

• Mircea Bartic

3

• Kenwood_DJ

2

Top autori în acest subiect

DJ este a doua oara cand arzi tweeterele ,sunt cateva luni de cand s-au ars prima data,nu ? ,poate ma insel dar nu conteaza, de ce nu ai spus atunci ca este defect crossover-ul,problema este alta nu crossover-ul...... . :supz:

Link spre comentariu

corect ,nici nu m-am gandit sa ma cert cu djalexandro,afirmatiile pe care le-am facut sunt de la colegii lui,pe care ii cunosc foarte bine.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator djalexandro

revin cu un raspuns la ce s-a postat mai sus...Filtrele erau facute de un "oarecine" fara protectie, cross`overul era setat pe top`uri de la 120 hz in sus (banda inalta nu o puteam corecta, era cat venea semnalul) sa nu mai punem si faptul ca se canta live la noi, adica lautari (in clipuri). Asta nu a mai specificat nimeni...in fine, solutii sunt multe, cea mai buna e sa-si vada fiecare de treaba lui ! :rock:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări