Mircea Bartic Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 f posibil ca acel crossover sa distorsionezespune-mi te rog ce model este, la ce frecvente taie, pe ce amplificatoare si din ce mixer provine semnalul Link spre comentariu
MARLANU Postat Mai 15, 2007 Autor Partajează Postat Mai 15, 2007 DJ este a doua oara cand arzi tweeterele ,sunt cateva luni de cand s-au ars prima data,nu ? ,poate ma insel dar nu conteaza, de ce nu ai spus atunci ca este defect crossover-ul,problema este alta nu crossover-ul...... . :supz: Link spre comentariu
zal Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 Se incinge atmosfera... :smt003 Link spre comentariu
adircf Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 djalexandro te rog raspunde la intrebare lui nexuse Pot fii o groaza de motive de ce so ars inaltele :smt006 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Mai 15, 2007 Partajează Postat Mai 15, 2007 Fiti cuminti copii..greseala e omeneasca...prostia e si mai omeneasca :weedman: Link spre comentariu
MARLANU Postat Mai 15, 2007 Autor Partajează Postat Mai 15, 2007 corect ,nici nu m-am gandit sa ma cert cu djalexandro,afirmatiile pe care le-am facut sunt de la colegii lui,pe care ii cunosc foarte bine. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 19, 2007 Partajează Postat Mai 19, 2007 La ce frecventa este setat crossoverul ? Link spre comentariu
Vizitator djalexandro Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 revin cu un raspuns la ce s-a postat mai sus...Filtrele erau facute de un "oarecine" fara protectie, cross`overul era setat pe top`uri de la 120 hz in sus (banda inalta nu o puteam corecta, era cat venea semnalul) sa nu mai punem si faptul ca se canta live la noi, adica lautari (in clipuri). Asta nu a mai specificat nimeni...in fine, solutii sunt multe, cea mai buna e sa-si vada fiecare de treaba lui ! :rock: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Nu prea cred ca mai are rost sa steie deschis acest topic decat sa se ajunga la certuri mai bine il inchid.Daca mai vrea sa adauge cineva ceva....astept PM Link spre comentariu
Postări Recomandate