Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cheie dinamometrica

Florin berdila

Postări Recomandate

Cel mic din spate nu este reglaj....este surubul de strangere...impiedica miscarea reglajului. Dupa ce reglezi valoarea dorita strangi acel surub. Daca surubul este strans nu mai poti regla cuplu care-l doresti...la o noua reglare trebuie desfacut surubul.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Pe cheia dinamotrica ai insemnat doua unitati de masura....NM si M-KG sau M-KPs

NM...newton metru...in sistem metric

M-KG sau M-KPS...Kilograme forta aplicate la un metru distanta....un sistem mai vechi dar inca folosit.

Foloseste sistemul metric (NM) la strans suruburi. Nu folosi cheia dinamotrica la desfacut suruburi.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Cel mic din spate nu este reglaj....este surubul de strangere...impiedica miscarea reglajului. Dupa ce reglezi valoarea dorita strangi acel surub. Daca surubul este strans nu mai poti regla cuplu care-l doresti...la o noua reglare trebuie desfacut surubul.

:aplauze nu stiam...am si eu la fel ca a colegului...nu prea o folosesc la tranzistori

Link spre comentariu

Daca tot ai poate ar trebui sa o folosesti si la tranzistori.

In unele datasheeturi este specificata forta de stringere necesara pt un anumit Rth si forta de stringere maxima pt o anumita capsula.

Link spre comentariu

Asa este...de maine o sa lucrec cu ea si la tv-uri....eu nu am inteles totusi de ce nu se pot desface suruburi....ci doar strange

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări