Florin berdila Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 (editat) salut imi explica si mie cineva cum reglez cheia dinamometrica Editat Februarie 7, 2017 de Florin berdila Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Invirti de miner si citesti valoarea . Daca nu se invirte minerul nu lua franceza, trage de el sa decuplezi siguranta. Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Mai are un reglaj mai mic in spate care nu stiu ce face....oricum cand ajunge la marimea prescrisa face un "click" .... Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 (editat) Cel mic din spate nu este reglaj....este surubul de strangere...impiedica miscarea reglajului. Dupa ce reglezi valoarea dorita strangi acel surub. Daca surubul este strans nu mai poti regla cuplu care-l doresti...la o noua reglare trebuie desfacut surubul. Editat Februarie 7, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2017 si imi spuneti ce sunt acele valori de pe maner are doua tipuri de valori poate imi dati un exemplu cum procedez Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 (editat) Pe cheia dinamotrica ai insemnat doua unitati de masura....NM si M-KG sau M-KPs NM...newton metru...in sistem metric M-KG sau M-KPS...Kilograme forta aplicate la un metru distanta....un sistem mai vechi dar inca folosit. Foloseste sistemul metric (NM) la strans suruburi. Nu folosi cheia dinamotrica la desfacut suruburi. Editat Februarie 7, 2017 de mac01 Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Cel mic din spate nu este reglaj....este surubul de strangere...impiedica miscarea reglajului. Dupa ce reglezi valoarea dorita strangi acel surub. Daca surubul este strans nu mai poti regla cuplu care-l doresti...la o noua reglare trebuie desfacut surubul. nu stiam...am si eu la fel ca a colegului...nu prea o folosesc la tranzistori Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Eu am incercat-o...la o dioda...daaa n-a mers...a refuzat-o dioda. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2017 un tabel cu forta de strangere la suruburi si inca ceva la maner am vazut 210 inseamna 21 de kg la un metru ? Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Pai ce vrei sa strangi? Ca aia nu e universala. Ai aici un convertor http://convertlive.com/ro/u/conversia/newton-metri-243/pentru-a/kilogram-for%C5%A3%C4%83-de-metri Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Daca tot ai poate ar trebui sa o folosesti si la tranzistori. In unele datasheeturi este specificata forta de stringere necesara pt un anumit Rth si forta de stringere maxima pt o anumita capsula. Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Da colegu' o sa o folosesc...cheia aceasta are bratul de forta de ~45cm lungime....cred ca incape in TV Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Pai acum tv-urile sint mult mai mari, cum sa nu incapa. Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 (editat) Asa este...de maine o sa lucrec cu ea si la tv-uri....eu nu am inteles totusi de ce nu se pot desface suruburi....ci doar strange Editat Februarie 7, 2017 de catalin004 Link spre comentariu
pcostica Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 un tabel cu forta de strangere la suruburi si inca ceva la maner am vazut 210 inseamna 21 de kg la un metru ? https://www.scribd.com/doc/61363122/Momente-de-Strangere-Suruburi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum