Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RADIOURI CU LAMPI

Vizitator cosy012003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinfloreanu

2

• pusttiu

1

• Blind

1

Vizitator serrie9

am vreo 2 darclee-uri pe acasa , ambele cu pikupul dus(in rest functionale).n-am avut timp sa le reconditionez, unu ii de dat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am acasa :) ... orizont 620a, bucuresti500 , eforie2, darkle cu pickup, capri stereo , latvia -ultimele 2 is in restaurare, celelate is functionale si arata bine. am si un sonetb3 tesla - functional mag. un tesla orion tv - in reparatie capitala ca ns ce mai e bun in el . toate radiourile au ochi magic dar poate fi em80 sau em84 :) . pt poze pe mess.. ym : pusttiuc chiar ca vreau sa scap de citeva din ele .

Link spre comentariu

Daca aveti nevoie de schema pentru orizont fac un efort si o scanez pe bucati apoi o pun pe undeva.Mai am doar difuzoarele din orizont, insa nu pot sa ma plang la cum ragnesc cele doua "amarate"..

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
am acasa :) ... orizont 620a, bucuresti500 , eforie2, darkle cu pickup, capri stereo quote]

sunt si eu interesat, cum luam legatura?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator snake20iec

Tocmai m-am pricopsit si eu cu o "Electronica S643A" si o "Darclee S622a".Primul aparat am inteles ca e de prin 1962.Nici nu stiu cu cat se dau astea. O sa ma mai uit pe net. Daca le vreti, puteti sa ma cautati pe mess (snake20iec) sau la 076.736.51.52, k pe forumuri nu prea intru. am intrat doar sa fac anuntul. Sanatate si numai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări