radutyu Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 daca c.i. din invertor este oz 960 incercati sa dezactivati protectia cautati pe google Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 multumesc dan cod ...pana la urma am montat piesa (m-au ajutat colegii de pe site) dar problema este ca imaginea ramane intunecata desi am verificat tot ce am putut ...tensiuni sursa/invertor, sigurante , mosfet-uri ,trafo invertoare , lampi etc. Cred ca totusi o schema m-ar ajuta Desfiinteaza protectia la invertor sa vezi. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 http://tel-spb.ru/inv_za.html Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 (editat) o sa incerc si asta ...reglez curentul in asa fel incat sa mearga si sa nu se incinga vreun fet Editat Mai 27, 2017 de ym_dx21 Link spre comentariu
ym_dx21 Postat Iunie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 este un OZ964 ...tot pe pinul 4 i-am realizat schema de mai sus si mergeee !!! va multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Anularea protectiei nu'i o solutie pe termen ... lung ! Link spre comentariu
ionel_tv Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 anularea protectiei=calea sigura catre incendiu,dar amatorul din #18 nu stie asta. Edit moderator: continuă așa dacă vrei să ne părăsești.. Link spre comentariu
daniel1972 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Solutia este sa schimbati lămpile, pentru ca sigur una sau mai multe sunt defecte si din aceasta cauza invertorul intra in protectie. Refaceti circuitul de protectie al invertorului, pentru ca riscati sa ia foc aparatul. Anularea protectiei este doar solutie de moment, doar pentru a identifica defectul. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 anularea protectiei=calea sigura catre incendiu,dar amatorul din #18 nu stie asta.Scuteşte-ne cu postările tale inutile!!I-am dat schema de anulare a protecție tocmai pentru a identifica mai uşor defectul. 1 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Scuteşte-ne cu postările tale inutile!! I-am dat schema de anulare a protecție tocmai pentru a identifica mai uşor defectul Nu stie el din astea cu anulari de protectie el schimba modulele e mai simplu!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum