Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa invertoare TV Beko -BKL-26LX-C29B

ym_dx21

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ym_dx21

9

• radutyu

2

• vergil

2

• leoncris

2

multumesc dan cod ...pana la urma am montat piesa (m-au ajutat colegii de pe site) dar problema este ca imaginea ramane intunecata desi am verificat tot ce am putut ...tensiuni sursa/invertor, sigurante , mosfet-uri ,trafo invertoare , lampi etc. Cred ca totusi o schema m-ar ajuta

Desfiinteaza protectia la invertor sa vezi.

Link spre comentariu

Solutia este sa schimbati lămpile, pentru ca sigur una sau mai multe sunt defecte si din aceasta cauza invertorul intra in protectie. Refaceti circuitul de protectie al invertorului, pentru ca riscati sa ia foc aparatul. Anularea protectiei este doar solutie de moment, doar pentru a identifica defectul.

Link spre comentariu
Vizitator cata82

anularea protectiei=calea sigura catre incendiu,dar amatorul din #18 nu stie asta.

Scuteşte-ne cu postările tale inutile!!

I-am dat schema de anulare a protecție tocmai pentru a identifica mai uşor defectul.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Scuteşte-ne cu postările tale inutile!!

I-am dat schema de anulare a protecție tocmai pentru a identifica mai uşor defectul

Nu stie el din astea cu anulari de protectie el schimba modulele e mai simplu!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări