Vizitator alin_32 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Va salut,am o nelamurire legata de intrarea semnalului acestor amplificatoare si anume:Se dau cele 2 modele si doresc ca intrarea lor de semnal daca se poate sa i-o dau de la o boxa portabila cu bluetooth de la terminalele difuzorului care este de 3w 4ohm.Va intreb care sunt riscurile,de legat stiu cum.Multumesc anticipat-2/1 Channel Power Amplifier / 400 WattStereo Mode Power 2x50 watts RMS @ 4 ohms; 2x80 Watts @ 2 ohmsMono mode 1x160 watts RMS power @ 4 ohms; 1x 200 Watts @ 2 ohmsFrequency response 10 Hz - 55,000 HzSignal-to-Noise Ratio> 80 dBStability 2 ohmsInput sensitivity 0.1 - 8 VLow pass filter (Low pass) 40 - 160 HzHigh-pass filter (high-pass) 100 HzBass Boost 0 / 9 / 18 dB40W RMS x 2 @ 4 ohms and ≤1% THD + N*•60W RMS x 2 @ 2 ohms,14.4V supply and ≤1% THD + N*•120W RMS x 1 @ 4 ohms,14.4V supply and ≤1% THD + N*•Total peak power: 240 watts•Frequency response: 10Hz – 100kHz (–3dB)*•Maximum input signal: 6V*•Maximum sensitivity: 200mV*• THD + N: 0.05%•Signal-to-noise ratio: 85dBA(reference 1W into 4 ohms)*•Signal-to-noise ratio: 101dBA(reference rated power into 4 ohms Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Ce folosesti la alimentarea modulelor astea? Au alimentare proprie? Care este tensiunea de alimentare? Si de fapt nu prea am inteles care este intrebarea........... Link spre comentariu
Vizitator alin_32 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Ce folosesti la alimentarea modulelor astea? Au alimentare proprie? Care este tensiunea de alimentare? Si de fapt nu prea am inteles care este intrebarea........... Mersi de raspunsul prompt Ele vor fi alimentate cu surse in comutatie la 13.8v. Intrebarea este daca pot folosi ca sursa de semnal pentru aceste amplificatoare iesirea unei boxe bluetooth de la difuzor care are 3w 4ohm Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Foloseste un adaptor High-Low. Link spre comentariu
Vizitator alin_32 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Foloseste un adaptor High-Low. Asa as folosi kit-ul bluetooth care il detin cu iesire jack,insa puterea este foarte mica,de aceea ma gandeam ca daca as da cu 1W pe intrarea lor poate s-ar schimba ceva. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Nu te-am inteles. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Cel de mai sus nu este altceva decit un simplu atenuator rezistiv sau poate fi inlocuit de unul. Ps: eu nu obtin 400W cu alimentare de +/-56V. Tare mi-ar place sa vad cum obtii tu 400W cu alimentare de 13V-14V. O chestie FUNNY: Vara trecuta i-am dus nepotului cadou de ziua lui (14ani) o statie YamahaA330 si doua boxe pe doua cai cam de vreo 30W bucata. Nimic funny pina aici dar unul din invitatii la petrecere (de vreo 40ani) si-a bagat nasul sa studieze putin amplificatorul acre cinta in acel moment si imi spune/intreaba daca are 300W statia. Dupa el amplificatorul suna ca unul de 300W. Cam asta este parerea poporului despre sutele de wati din reclamele cu care au fost intoxicati. PS2: cind vorbim de semnal bagat la intrarea unui amplificator, cu foarte putine exceptii, pe partea de audio se poate vorbi NUMAI de tensiunea de intrare NU de puterea de intrare sau bagata. Tensiunea de iesire la jucaria aia blustut este maxim tensiunea ei de alimentare interna. Daca se alimenteaza cu 2 baterii de 1.5V insemna ca nu poate scoate mai mult de 2.5V-2.8V la iesire. iar cu 2.5V la intrare mai orice amplificator poate functiona. Editat Februarie 6, 2017 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator alin_32 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Deci m-ati inteles total gresit,eu n-am intrebat ce putere debiteaza aceste amplificatoare ci e vorba de sursa lor de semnal. Babeste avem aceste valori: Input sensitivity 0.1 - 8 V Maximum input signal: 6V*• Maximum sensitivity: 200mV*• THD + N: 0.05%• Daca eu voi aplica in loc de aceste valori de mai sus 3W 4 OHM pe intrarile lor de la un alt amplificator mic cu bluetooth ce se v-a intampla? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Pune mai omule link-uri la aparatele/placile pe care vrei sa le conectezi pt ca nu inteleg deloc ce vrei sa faci. Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Mann.... foloseste acel atenuator de care ti-am vorbit. Asa se face legatura intre un difuzor si intrarile RCA ale statiei. Citeste despre el. http://sistemehifi.ro/cum-montez-un-adaptor-high-low-pentru-subwoofer/ Link spre comentariu
Vizitator alin_32 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Pune mai omule link-uri la aparatele/placile pe care vrei sa le conectezi pt ca nu inteleg deloc ce vrei sa faci. Daca acea boxa blustut se alimenteaza cu 5v si eu ma leg cu iesirea ei de la difuzor la intrarea amplificatorului auto ce se intampla? Asta e intrebarea Asta e boxa bluetooth http://altex.ro/boxa-portabila-myria-mdc-0601bu-bluetooth-3-0-3w-albastru Asta e un amplificator http://www.be-loud.ro/forum/vand-amplificator-auto-blaupunkt-gta-2100b-t4789.html alt amplificator http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/JBL/GX/GT5-A402/ In loc de jack-rca sa leg amplificatoarele la iesirea boxei aceleia cu bluetooth de la difuzorul ei. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Nu stiu ce inseamna putere foarte mica dar eu am incercat sa-ti explic ca la tensiunea aia de alimentare nici n-ai sa obtii putere foarte mare. Poti sa-l legi direct dar mai bine folosesti ce a recomandat colegul mai sus. Indiferent cit ii dai la intrare, un amplificator cu va scoate putere mai mare ci numai distorsiuni mai mari, distorsiuni cari iti vor arde difuzoarele si nu din cauza ca este putere prea mare ci pt ca distorsiunile se transforma in caldura si ard bobinele. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Zic si eu, ca vad ca se improvizeaza: la 5$ se cumpara un modul BT/MP3 de pe eBay. Se ia un cablu adaptor de la jack stereo 3.5mm (iesire modul eBay) la RCA (intrare amplificatoare.Totul costa mai putin decat acel difuzor BT care tot o chinezarie ordinara este. In plus, modulul eBay o sa fie stereo. Daca conteaza. Link spre comentariu
Cortex Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Si oricum nu are sanse de functionare . Astfel de boxe blustutz au amplificatoare in clasa D care de obicei ataca directi difuzorul !! ( ba chiar 2 amp-uri in punte atacate cu semnal balansat ) ,Daca ai un pic de habar de electronica poti pune amplificataoarele tale in loc de cel din boxa bluetooth iar modulul il alimentezi cu un stabilizator L7805 Link spre comentariu
Vizitator alin_32 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Deci sa inteleg ca diferenta intre acest bluetooth care il detin https://n2.sdlcdn.com/imgs/a/s/n/Zephyr-Portable-Usb-Bluetooth-Audio-SDL388483250-1-4227d.jpg si aceasta boxa bluetooth http://cdna.altex.ro/media/catalog/product/cache/1/image/600x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/d/mdc-0601_blue__1.jpg la care daca i-as elimina difuzorul ei si acele fire de la difuzor punandu-le in loc de jack pentru intrarea amplificatoarelor care v-a fi diferenta de semnal? Care scoate mai tare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum