Vizitator Criogen Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Salutare la toata lumea buna! Sper sa nu va deranjez cu o intrebare care poate a mai fost adresata de nu stiu cate ori :axe: . Caut de cateva luni o schema buna de sursa dar nu prea am avut rezultate sadisfacatoare. Asa k vreau sa ma ajutati si pe mine cu niste linkuri sau reviste,orice unde pot gasi scheme despre surse reglabile de tensiune de 0-30V de la 6A pana la maxim 10A cu o filtrare buna a curentului. Ce mai....O sursa calumea! :smt003 . va multumesc. Link spre comentariu
Blind Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 De ce nu dai un mic search pe forum? Ca sa vezi ceva mai amuzant...este un sticky chiar in aceasta sectiune, cu ceea ce doresti. Liknuri catre scheme, explicatii, probleme intampinate si rezolvarea lor. http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=4 ... +reglabila :axe: Link spre comentariu
pid Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 daca erai un pic atent cred ca ai fi observat http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=4116 pare nesatisfacatoare din punct de vedere al curentului numaii ca daca citesti topicul ai sa observi ca se poate mari curentul prin atasarea de grupuri tranzistor final , rezistent emitor (pui mai multi de 2 in paralel... in schema sunt 2, tu poti sa pui 4) oricum 10A pare cam mult pentru o sursa de laborator. Link spre comentariu
Vizitator Criogen Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Da...pai as vrea sa o folosesc in mai multe scopuri :yawinkle:. Poate chiar ca si un redresor :smt003 .Oricum va multumesc ca mi-ati raspuns. AM sa ma uit pe ce mi-ati dat aici :supz: Link spre comentariu
Vizitator Criogen Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Apropo Blind. Este prima data cand intru pe forum si eram asa entuziasmat ca poate am sa gasesc un raspun aici incat nu m-am uitat de search. Merci pentru sfat :bere: Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 8, 2007 Partajează Postat Mai 8, 2007 Apropo Blind. Este prima data cand intru pe forum si eram asa entuziasmat ca poate am sa gasesc un raspun aici incat nu m-am uitat de search. Merci pentru sfat :bere:si eu la fel, prima oara... insa am zis ca e de bun simt sa folosesc search... chit ca uneori imi vine sa dau cu ceva in el!!! :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Criogen Postat Mai 9, 2007 Partajează Postat Mai 9, 2007 Problema este k nu merg linkurile cele mai importante...cel cu sursa reglabila de pe prima pagina :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum