Fantomas Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Buna seara! Am probleme cu o imprimanta Samsung M2070, dupa ce i-am consumat toner-ul si l-am reincarcat, i s-a schimbat led-ul martor din verde in rosu si nu mai imprima bine, nici din word sau PDF nu se poate scoate clar. Am inteles ca se poate resofta, dar nu am incercat sper sa ma ajute cineva. Astept raspuns, multumesc anticipat !!! Editat Februarie 6, 2017 de Fantomas Link spre comentariu
lucian_ava Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ai 2 probleme. 1. Daca ai reincarcat cartusul si scoate prost inseamna ca nu ai folosit toner corespunzator sau metoda de reincarcare este gresita. 2. Becul rosu se aprinde deoarece cipul de pe cartus comunica imprimantei ca numarul de pagini care pot fi tiparite cu cartusul respectiv este pe minim. Dupa 50-100 foi o sa refuze sa mai imprime. Solutii: -daca tiparesti putin, un cartus compatibil. -daca tiparesti mult, resoftare la imprimanta si repararea cartusului ce l-ai reincarcat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum