neluelectron Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Stiu ca nu am postat unde trebuie dar am intrat aici pentru ca sunt mai multi electronisti care ma poate indruma ,am cumparat un programator postal 3 de la Doru si intimpin urmatoarea problema nu reusesc sa descarc softul programului cum asi putea proceda stima Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Trebuia sa te uiti aici si aveai si programul http://www.elforum.info/topic/118946-postal-avr3/page-2 uite poti sal descarci si de aici Postal 3 Tm rar Link spre comentariu
neluelectron Postat Februarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Nu reusesc sa descarc Postal3 Tm .rar,nu pot sa-mi dau seama de ce nu merge ,fisieru rar este cunva cu plata de aceia sa nu mearga ori sunt eu prea idiot Editat Februarie 6, 2017 de neluelectron Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Ai instalat WINRAR ? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 windows defender zice ca e malware in linkul de mai sus si blocheaza descarcarea Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Nu reusesc sa descarc Postal3 Tm .rar,nu pot sa-mi dau seama de ce nu merge ,fisieru rar este cunva cu plata de aceia sa nu mearga ori sunt eu prea idiotSanatate permanenta ! Nici vorba ca sunteti nepriceput ! Daca doriti trimiteti in MP o adresa de mail si vi-l dau eu ori alt coleg. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 https://drive.google.com/file/d/0B89HBK2R6GtBWHBmSXZxcTJBdDQ/view Daca nici din acest link nu poti descarca atunci este cum ai spus mai sus Glumesc bineinteles Descarca acest program https://www.teamviewer.com/ro/?pid=google.tv.teamviewer_exact_tv12.s.int&gclid=Cj0KEQiA2uDEBRDxurOO77Cp-7kBEiQAOUgKV5Rpr_n-lqnJESB2cQd5sPW9fcwQkzH9Lx7fgpXrf6QaAhZK8P8HAQ il instalezi si imi spui codul pe mp sa te ajut cu programul Link spre comentariu
petreelectronic Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Foloste cineva acest programator pe Linux? Link spre comentariu
balcometz_dan Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Se poate citi M95320 cu postal3? Link spre comentariu
zvasile Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 (editat) Acum 46 minute, balcometz_dan a spus: Se poate citi M95320 cu postal3? da,bifezi spi flash apoi settings,debifezi auto size,bifezi eeprom,selectezi din stanga tipul memoriei (25320),dai clik pe OK dupa care citesti... Editat Iunie 2, 2018 de zvasile Link spre comentariu
balcometz_dan Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Pui memoria 95320 in soclu 25xxx intri la seting si bifezi eeprom pe auto il lasi bifat si dai version si trebuie sa o recunoasca automat memoria Link spre comentariu
balcometz_dan Postat Iunie 3, 2018 Partajează Postat Iunie 3, 2018 Sa aveti o zi buna cu tot ce va doriti ! Link spre comentariu
adrianvmx Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Buna ziua ! se pot programa procesoarele Motorola MCU 68HC11KA4/2 cu acest programator .si daca da cum se conecteaza /configureaza ?! Mulumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 24, 2019 Partajează Postat Februarie 24, 2019 Acum 1 oră, adrianvmx a spus: Buna ziua ! se pot programa procesoarele Motorola MCU 68HC11KA4/2 cu acest programator .si daca da cum se conecteaza /configureaza ?! Mulumesc. Nu se poate din pacate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum