Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandatimi un amplificator de 50W!!

Vizitator demeter

Postări Recomandate

Vizitator demeter

Recomandatimi un amplificator 50W mono de calitate!Adica: THD = aprox 0.05 PE baza de integrat ( sau daca nu pe tranzistori (mosfet)) Sarcina = 4 ohmi Tensiunea daca s-ar putea sa fie max 18V (daca nu e bine si mai mult)Ps: Un montaj pe care vreau sa il fac eu sa fie!!Multumesc!! si astept raspuns!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

2

• niq_ro

1

• Filipone

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

mircea888

Tensiunea daca s-ar putea sa fie max 18V (daca nu e bine si mai mult)

Pai nu se poate face un amp pe tranzistori sa scoata 50w alimentat cu 18V, ai nevoie de minim +/-25V DC deci 50V pentru puterea asta. Sunt integrate care au in ele sursa ridicatoare de tensiune si deci merg la 12V dar eu nu stiu nici unul care sa scoata 50w la distorsiuni mici.

Ai nevoie de alimentare mai mare, un transformator de 2x24V AC ar fi bun pentru 50w, un lm3886 merge cu un traf de 2x20V si scoate 50w.

Bafta.

Link spre comentariu
Vizitator demeter

Oricum nu mai conteaza!!! Am un transformator de 12V si 6A (rebobinat) si cand sa masor daca imi da tensiune nu imi arata nimic..cred ca are scurt.NU trebuie sa fie pe 18V neaparat ca oricum trebuie sa cumpar traf!!

Link spre comentariu
Vizitator demeter

Da! Voltmetrul este pus pe curent alternativ!!Probleama este ca i-am masurat rezistenta si nu mi-a aratat!! Am masurat rezistenta si intre primar/secundar se mi-a aratat! cea ce rezulta ca trafu are scurt!

Link spre comentariu

Da! Voltmetrul este pus pe curent alternativ!!Probleama este ca i-am masurat rezistenta si nu mi-a aratat!! Am masurat rezistenta si intre primar/secundar se mi-a aratat! cea ce rezulta ca trafu are scurt!

Sigur tu masori intrarea si iesirea lui? Cum sa iti dea o rezistenta intre primar si secundar si nu ti-a dat nici o tensiune in secundar.... nu ti se pare un pic ciudat? Daca avea vreun scurt incepea sa bazaie traful si sa se incalzeasca. Sigur iti dadeai seama... la un traf de 72W.FiliponePS: Sustin parerile celorlalti cu LM3886. E un cipan excelent
Link spre comentariu

eu momentan am un filtrul de la Adelaida............. :prayer: :prayer: :prayer:

dar cum am facut niste bani vreau sa-l procur pe asta:

click :supz: :supz: :supz:

Link spre comentariu

Daca vrei un cablaj pentru un montaj stereo cu LM3886, lasa-mi adresa pe mp si specifica ce vrei (nu de alta, dar mai uit).E testat si functional, acelasi cablaj il am si eu :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări