Vizitator demeter Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Recomandatimi un amplificator 50W mono de calitate!Adica: THD = aprox 0.05 PE baza de integrat ( sau daca nu pe tranzistori (mosfet)) Sarcina = 4 ohmi Tensiunea daca s-ar putea sa fie max 18V (daca nu e bine si mai mult)Ps: Un montaj pe care vreau sa il fac eu sa fie!!Multumesc!! si astept raspuns! Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Tensiunea daca s-ar putea sa fie max 18V (daca nu e bine si mai mult)Pai nu se poate face un amp pe tranzistori sa scoata 50w alimentat cu 18V, ai nevoie de minim +/-25V DC deci 50V pentru puterea asta. Sunt integrate care au in ele sursa ridicatoare de tensiune si deci merg la 12V dar eu nu stiu nici unul care sa scoata 50w la distorsiuni mici.Ai nevoie de alimentare mai mare, un transformator de 2x24V AC ar fi bun pentru 50w, un lm3886 merge cu un traf de 2x20V si scoate 50w. Bafta. Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Tensiunea daca s-ar putea sa fie max 18V (daca nu e bine si mai mult)care e poanta???? adica nu ai decat 18V la transformator????lm 3886 tfsau asta care e pe 12V (max18V) tda 1562 q dar nu ai 50w cu thd 0.05% Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Oricum nu mai conteaza!!! Am un transformator de 12V si 6A (rebobinat) si cand sa masor daca imi da tensiune nu imi arata nimic..cred ca are scurt.NU trebuie sa fie pe 18V neaparat ca oricum trebuie sa cumpar traf!! Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 cum il masori tu?voltmetrul e pus pe tensiune alternativa? Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Mai 7, 2007 Partajează Postat Mai 7, 2007 Da! Voltmetrul este pus pe curent alternativ!!Probleama este ca i-am masurat rezistenta si nu mi-a aratat!! Am masurat rezistenta si intre primar/secundar se mi-a aratat! cea ce rezulta ca trafu are scurt! Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Mai 10, 2007 Partajează Postat Mai 10, 2007 La TDA1562Q ce filtru activ as putea pune?? Link spre comentariu
Filipone Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 Da! Voltmetrul este pus pe curent alternativ!!Probleama este ca i-am masurat rezistenta si nu mi-a aratat!! Am masurat rezistenta si intre primar/secundar se mi-a aratat! cea ce rezulta ca trafu are scurt!Sigur tu masori intrarea si iesirea lui? Cum sa iti dea o rezistenta intre primar si secundar si nu ti-a dat nici o tensiune in secundar.... nu ti se pare un pic ciudat? Daca avea vreun scurt incepea sa bazaie traful si sa se incalzeasca. Sigur iti dadeai seama... la un traf de 72W.FiliponePS: Sustin parerile celorlalti cu LM3886. E un cipan excelent Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 sa discutat fff mult de Tda 1562q la rubrica retro audio Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Mai 11, 2007 Partajează Postat Mai 11, 2007 eu momentan am un filtrul de la Adelaida............. :prayer: :prayer: :prayer: dar cum am facut niste bani vreau sa-l procur pe asta: click :supz: :supz: :supz: Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 Raman la LM3886!!! sa vad cum iese !!Multumesc! Link spre comentariu
Blind Postat Mai 12, 2007 Partajează Postat Mai 12, 2007 Daca vrei un cablaj pentru un montaj stereo cu LM3886, lasa-mi adresa pe mp si specifica ce vrei (nu de alta, dar mai uit).E testat si functional, acelasi cablaj il am si eu :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum