petrenou Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Am montat in loc de tda1771 tda8174.Intrebarea este daca trebuie sa izolez integratul fata de radiator. Link spre comentariu
sorintv Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Eu nu le-am izolat la PT90. Si nici condensator de 10u la masa pe pinul liber (in aer). Editat Februarie 6, 2017 de sorintvr Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 merge neizolat,si fara cond. Link spre comentariu
petrenou Postat Februarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Am pus Tda8174 si acum imaginea este ca in poza de mai jos Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Pare alimentarea CIului prea mica.E clar ca nu are tensiune destula de aceea dunga jus si lipsa imagine jos.Asta daca CIul este bun.Am pus multe 8174 in PTuri si toate au mers din prima.De fapt daca va uitati la AK30 este loc in placa pentru TDA1771 dar nu am gasit niciodata montata asa ceva in AK30. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum