florinellll Postat Februarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Zal ,ziceai ceva de un tanc? Nu trebuie sa il cumperi se poate inchiria si ai si munitia aferenta bonus Munitia te ajuta sa nu murdaresti senilele ,intelegi ce vreau sa spun Editat Februarie 6, 2017 de florinellll Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Da, model de la T72 în sus, nu-mi trebuie aer condiţionat că nu-l folosesc mult timp, doar dotările necesare plus GoPro, că e la modă. Televiziunea abhază a dat lovitura cu transmisiile din Siria. Editat Februarie 6, 2017 de zal Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Trollii este cumva pluralul lui troll :ras: :ras:Parca ziceai ceva de 7 limbi Râde ciob de oală spartă...Motto se scrie cu doi de t. Restul e doar tabula rasa. Sa fiti sanatosi, ca sunt pline "institutele" de pitici de padure (adica trolli). Hai ca vorbesc si romgleză.Colegu' Zal, ce faceti cu S-ul ala rosu? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Râde ciob de oală spartă...Motto se scrie cu doi de t. Restul e doar tabula rasa. Sa fiti sanatosi, ca sunt pline "institutele" de pitici de padure (adica trolli). Hai ca vorbesc si romgleză.Colegu' Zal, ce faceti cu S-ul ala rosu? Am arătat ce-i cu trolii mai înainte. Nu înţeleg ce S? E ceva Mercedes? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Aveţi la ,,semnătură,, doar un S Ce semnifică ? Asta voia să să zică probabil Thunderer..... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 (editat) Al doilea S este de culoare alba si nu se vede (si eu mai am ceva scris cu alb si doar daca selecteaza acel text se vede ce am scris) Editat Februarie 7, 2017 de adrian_pic Link spre comentariu
florinellll Postat Februarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2017 Râde ciob de oală spartă... Motto se scrie cu doi de t. Restul e doar tabula rasa. Sa fiti sanatosi, ca sunt pline "institutele" de pitici de padure (adica trolli). Hai ca vorbesc si romgleză. Colegu' Zal, ce faceti cu S-ul ala rosu? La nivelul meu de 1 limba este scuzabil. Problema este ca @Adrian Andrei are 7 limbi "la baza"sa nu ii fi spus niciuna din cele 7 ca greseste? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Colegu' Zal, ce faceti cu S-ul ala rosu? S-au pierdut semnăturile după update. Originalul era aşa: "Sînt alergic la prostie şi nu mai activez pe acest forum din 18 august 2016." Link spre comentariu
florinellll Postat Februarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2017 (editat) Motto se scrie cu doi de t. Restul e doar tabula rasa. Sa fiti sanatosi, ca sunt pline "institutele" de pitici de padure (adica trolli). Hai ca vorbesc si romgleză. Parerea unui dezradacinat,poate fi utila sau nu,daca putem citi ce a scris inseamna ca traim intr-o lume libera Editat Februarie 7, 2017 de florinellll Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Parerea unui dezradacinat,poate fi utila sau nu,daca putem citi ce a scris inseamna ca traim intr-o lume libera Cred ca pt postarea asta ar trebui sa stai o tura pe margine.Poti constata ca altii nu sunt ponderati,dar nu te poti abtine cand e vorba de tine. Link spre comentariu
florinellll Postat Februarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2017 Cred ca pt postarea asta ar trebui sa stai o tura pe margine.Poti constata ca altii nu sunt ponderati,dar nu te poti abtine cand e vorba de tine. Sa iti traduc:""institutele"" se refera la diverse asezaminte pentru nebuni,iar treaba cu trolii se refera la mine DECI MA JIGNESTE FARA A FI INITIAT UN DIALOG CU EL Daca poti fi impartial intelegi daca nu ,nu. L-ai facut prost fara nici un motiv pe @elmar ti se pare corect din partea unui moderator Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Ma bag si eu in seama desi poate ca n-ar trebui, si cer scuze daca sunt pe langa subiect, insa am tot vazut periodic un soi de discriminare la adresa celor stabiliti in afara si nu pricep care ar fi motivatia... Adica ce ar putea sa-l califice pe careva sa discrimineze doar pe motivul asta, ca eu nu ma prind?... Aici la refer la expresia "dezradacinat" folosita de Florinel la adresa lui Thunderer, oare nu avem cu totii cetatenie Romana? Cu siguranta vorbim aceeasi limba si cu siguranta nimeni nu uita de unde a plecat, si cu siguranta oricine isi doreste in continuare doar bine pentru tara de unde a plecat, nu concep atlta varianta... Pai atunci ce naiba avem cu ei ca au plecat? Fiecare isi cladeste un viitor acolo unde considera ca este cel mai bine pentru el, asa este normal, si nimeni nu il poate judeca pentru asta. Sa spui cuiva ceva in genul "ai plecat, n-ai voie sa-ti dai cu parerea" mi se pare cel putin infantil, atata vreme cat respecta regulamentul nu vad ce legatura are una cu alta! Florinel nu te supara ca-ti spun asta, insa uneori pari iute la manie, asta in ciuda semnaturii tale unde spui ca ai devenit mai tolerant, folosesti destul de usor cuvinte care pot jigni, si paradoxal reclami asta la altii, poate ca si asta este unul dintre motivele pentru care demersul tau este abordat cu reticenta de unii interlocutori... Zic si eu, si nu e din rautate, pe cuvant Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Florine, tu chiar te iei in serios?!PS: Institut nu e egal cu institutie. Ca tot vorbim se semantici.PPS: Daca doru nu-i zicea, apoi imi faceam eu timp. :rade:LE: @Marian, pai are dreptate, sunt dezradacinat de Romania. Adica nu mai traiesc acolo. Eu nu ma simt jignit de adevarul asta.Ceea ce ma face sa "privesc de sus", vorba celuilalt, este ca eu nu am trait degeaba in Romania si nici aici. Las in urma mea urme importante si utile omenirii. Si, cel mai important, nu mi-a fost rusine la munca de jos in pofida celor 19 ani de scoala. Restul e istorie. Sa fiti cu totii sanatosi! Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 100% offtopic dar nu ma pot abtine, poate Vasile intra pe aici si vede: Oare chiar nu se poate face nimic sa nu mai apara toate postarile bolduit indiferent cum le scrii? Personal mi se pare enervanta chestia asta... Pe la vanzari sunt anunturi unde iti convine sau nu, totul apare bolduit si italic... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 L-ai facut prost fara nici un motiv pe @elmar ti se pare corect din partea unui moderator Nu l-am facut eu,asa e el,si asta n-ar trebui sa fie treaba ta,dar faptul ca stii despre ce e vorba,inseamna ca retii ca esti pus pe scandal imediat cum ti se iveste ocazia,indiferent daca esti vizat sau nu.In topicul de care vorbesti nu eram moderator,ci user obisnuit si mi-am asumat cele scrise,in sensul ca puteam sa iau avertisment sau penalizare.Ai impresia ca daca sunt moderator o sa te las sa-mi scuipi in cap si o sa tac din gura?Te inseli.Moderator pot fi sau nu,nu este o conditie existentiala pt mine. Link spre comentariu
Postări Recomandate