Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Moto-uri nepotrivite

Postări Recomandate

Vreau sa fac o precizare in legatura cu o postare a domnului adrian pic

Dansul mi sa adresat in felul urmator citez:

""BAI FLORINE DACA ALA DE LA BANCA SPUNE CA ESTI PROST TU CREZI CA ESTI PROST""

Textul este mai amplu ,am redat esenta

Initial eu ca si Moderatorul Marian am crezut ca este voba de o jignire

Aprofundand textul si tinand cont de exprimarea alambicata si oarecum academica am inteles ca de fapt ma apreciaza si ma sustine

Ca urmare, cum este normal si corect in cazul unor persoane mature si responsabile vreau sa spun si eu cateva cuvinte colegului adrian,in acelasi ton

adrian despre tine nu se poate spune niciodata ca esti prost,un prost nu gandeste ca tine,un prost nu reactioneaza ca tine,un prost nu scrie ca tine.

Ba mai mult vin si supralicitez spunand tu nu esti imbecil,nu esti idiot,nu esti tampit

Deci o persoana fara aceste tare de natura psihica si (sau )emotionala este automat un om de calitate

Acestea fiind spuse te stimez si te apreciez stimate coleg adrian

Editat de florinellll
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator Adrian Andrei

eu cred ca acesta nu este tocmai un Topic. mai degraba e o rafuiala intre florinellll si adrian_pic

si nu prea imi pare ok acest lucru.

ps: nimic din ce a scris adrian_pic in semnatura aia nu e gresit fata de forum.

ce pacat ca nu exista posibilitatea de-a ignora total un utilizator... sau este ?..

Colegul a definit problema si intreaba daca exista o solutie. Ma alatur intrebarii, caci imi doresc si eu vechiul buton de ignore care exista pe vremea cand marmota invelea ciocolata in staniol si astazi imi cam lipseste...

In rest, mie semnaturile userilor imi sunt utile, mai ales pe alte forumuri unde caut raspunsuri la probleme alaturi de competenta mea. Ma ajuta uneori sa inteleg rapid daca persoana care emite o parere merita sau nu atentia mea.

La 50+ ani sunt adesea tolerant dar nu mai am chef sa-mi irosesc viata pe prostii.

Mai mult, continui sa cred ca adevarul e unic si simplu.

Ceilalti, carora nu le convenea simplicitatea si unicitatea adevarului, au inventat legaleza, politicheza si conspirateza.

Desi vorbesc curent alte 7 limbi, pe-astea nu le agreez! Puteti sa-mi spuneti xenofob selectiv. Ajutati-ma sa gasesc butonul de ignore, ca sa selectez mai usor, pls, tnx!

Link spre comentariu

Nu ma deranjeaza

Eu va numesc Nicusor Dan

Cu stima

Stima si dumneavoastra.

Hai sa ne punem la motto fiecare in parte.

Eu : Nicusor Dan, desi nu prea stiu cu ce se mananca.

Si dumneavoastra: Troll.

Este o gluma. Tratati-o caatare.

Ideea era, sa nu va mai aprindeti din orice.

Altfel, tot respectul din partea mea.

Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei

Păi ce doreşti de fapt? Să ignori userul şi tot ce scrie el pe forum ...sau numai ”semnătura/motoul” lui?

Cu riscul de a pierde o informatie utila, imi doresc sa ignore userul si tot ce scrie el. Am suficient discernamant ca sa folosesc functia, daca ea exista.

EDIT: in timp ce raspundeam, un alt user mi-a propus o solutie, multumesc, am s-o incerc. Si, culmea, este unul in a carui semnatura am gasit acum ceva vreme un link bun, inca o data multumesc.

LATER EDIT: wow, era simplu! Multumesc pop_ady44, sa tot mai traiesc sa mai invat inca 45 de ani...

Editat de Adrian Andrei
Link spre comentariu

Colegul a definit problema si intreaba daca exista o solutie. Ma alatur intrebarii, caci imi doresc si eu vechiul buton de ignore care exista pe vremea cand marmota invelea ciocolata in staniol si astazi imi cam lipseste...

In rest, mie semnaturile userilor imi sunt utile, mai ales pe alte forumuri unde caut raspunsuri la probleme alaturi de competenta mea. Ma ajuta uneori sa inteleg rapid daca persoana care emite o parere merita sau nu atentia mea.

La 50+ ani sunt adesea tolerant dar nu mai am chef sa-mi irosesc viata pe prostii.

Mai mult, continui sa cred ca adevarul e unic si simplu.

Ceilalti, carora nu le convenea simplicitatea si unicitatea adevarului, au inventat legaleza, politicheza si conspirateza.

Desi vorbesc curent alte 7 limbi, pe-astea nu le agreez! Puteti sa-mi spuneti xenofob selectiv. Ajutati-ma sa gasesc butonul de ignore, ca sa selectez mai usor, pls, tnx!

Sa inteleg ca sunteti erudit?

Editat de florinellll
Link spre comentariu

Cred că e cazul să încetați să vă mai atacați (subtil sau nu) unii dintre voi, prin diverse topicuri de la Discuții diverse.Eu bănuiesc că-s niște răfuieli mai vechi, pe teme politice.....fiindcă de la asta pleacă multe probleme.Ați observat că am închis recent câteva topicuri tocmai din această cauză, nu mă obligați să umblu des la cartonașe....ca să fac o analogie cu arbitrajul.

Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei

(...) dar poti vedea daca tu vrei sa vezi.

Dragul meu, daca tii ochii si mintea deschisa, vezi. Daca chiar cred ca-mi trebuie, observ ca exista functia "View it anyway?" pe care am de gand s-o folosesc cu tot atat discernamant ca functia "ignore".

EDIT: Vad ca psihiatrul pedepsit sa dea cu matura pe aici si-o cam pregateste. Foarte bine, insa il rog sa mai lase un pic, parca nu-mi vine sa cred ca eram eu singurul prost care nu stia cum sa ignore trollii, poate astfel topicul ii ajuta si pe altii...

Link spre comentariu

Dragul meu, daca tii ochii si mintea deschisa, vezi. Daca chiar cred ca-mi trebuie, observ ca exista functia "View it anyway?" pe care am de gand s-o folosesc cu tot atat discernamant ca functia "ignore".

EDIT: Vad ca psihiatrul pedepsit sa dea cu matura pe aici si-o cam pregateste. Foarte bine, insa il rog sa mai lase un pic, parca nu-mi vine sa cred ca eram eu singurul prost care nu stia cum sa ignore trollii, poate astfel topicul ii ajuta si pe altii...

Trollii este cumva pluralul lui troll :ras: :ras: :ras:

Parca ziceai ceva de 7 limbi :rade:

Editat de florinellll
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări