Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TECHWOOD CRT-M821

Emil 1986

Postări Recomandate

Sincer nu am intele ce ati vrut sa spuneti!doar partea cu condesatorul pe care l-am schimbat demult!

A-ti vrut sa spuneti ca poate fii bu808 devina?

Da este posibil sa fie si BU808 si sa faca figuri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

16

• Florinel TV

7

• Radiotelegrafist

6

• iuliantv

4

Sincer nu am intele ce ati vrut sa spuneti!doar partea cu condesatorul pe care l-am schimbat demult!

A-ti vrut sa spuneti ca poate fii bu808 devina?

pai asta am si zis de la inceput,ca bu808 sau 2sc5388(aceste tv-uri au fost echipate cu bu808 sau c5388) depinde de ce a-ti montat sau a-ti avut montat,cat despre c613 am spus sa fie inlocuit cu minim 22mf la 63-100v(deci 10mf nu este ok acolo)defect de fabrica,precum si bu808 sau sc5388 pot fi stifturi si creaza asemenea manifestari,in cazul dv am fost si eu cand am renuntat la a monta bu808 sau 2sc5388,doar daca aveam recuperate,dupa incercarea construirii un darlinton echivalentul lui bu808,si care sa terminat cu temperatura peste normal a radiatorului,sau alte metode cu dioda rezistenta si spire dupa traf,sau doar o dioda si un tranzistor gen bu508,am aplicat si o metoda mai neortodoxa folosita in tv-uri foarte vechi,deci am peste 20 de televizoare la care am montat 2 tranzistoare md1803df in paralel b-b c-c e-e pe acelasi radiator,care nu sau mai intors la garantie,doar unul la care incurcasem legaturile b-e c-c e-b

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

pot fi si alt model dar sa fie cu rezistenta si doda incorporata ,si bineinteles sa fie in paramtrii unui tranzistor baleaj orizontal crt.exemplu

2SD1555 ,BU2508D , BU508D. si multe altele,de preferinta sa fie identice ca si model si ca parametri,altfel exista chansse ca unul sa se incalzeasca mai mult ca celalalt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări