Florinel TV Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Sincer nu am intele ce ati vrut sa spuneti!doar partea cu condesatorul pe care l-am schimbat demult! A-ti vrut sa spuneti ca poate fii bu808 devina? Da este posibil sa fie si BU808 si sa faca figuri Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2017 O iau si eu sistematic!acum am inlocuit c636 si sa vad daca s-a rezolvat,daca nu schimb si bu808! Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 (editat) Sincer nu am intele ce ati vrut sa spuneti!doar partea cu condesatorul pe care l-am schimbat demult! A-ti vrut sa spuneti ca poate fii bu808 devina? pai asta am si zis de la inceput,ca bu808 sau 2sc5388(aceste tv-uri au fost echipate cu bu808 sau c5388) depinde de ce a-ti montat sau a-ti avut montat,cat despre c613 am spus sa fie inlocuit cu minim 22mf la 63-100v(deci 10mf nu este ok acolo)defect de fabrica,precum si bu808 sau sc5388 pot fi stifturi si creaza asemenea manifestari,in cazul dv am fost si eu cand am renuntat la a monta bu808 sau 2sc5388,doar daca aveam recuperate,dupa incercarea construirii un darlinton echivalentul lui bu808,si care sa terminat cu temperatura peste normal a radiatorului,sau alte metode cu dioda rezistenta si spire dupa traf,sau doar o dioda si un tranzistor gen bu508,am aplicat si o metoda mai neortodoxa folosita in tv-uri foarte vechi,deci am peste 20 de televizoare la care am montat 2 tranzistoare md1803df in paralel b-b c-c e-e pe acelasi radiator,care nu sau mai intors la garantie,doar unul la care incurcasem legaturile b-e c-c e-b Editat Februarie 6, 2017 de iuliantv Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2017 Am inteles acum!Bu808 este cel cu care a venit tv-ul,nu l-am schimbat! Deci sa inteleg ca a-ti pus 2 tranzistori in paralel?Pot fi si alt model? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 pot fi si alt model dar sa fie cu rezistenta si doda incorporata ,si bineinteles sa fie in paramtrii unui tranzistor baleaj orizontal crt.exemplu 2SD1555 ,BU2508D , BU508D. si multe altele,de preferinta sa fie identice ca si model si ca parametri,altfel exista chansse ca unul sa se incalzeasca mai mult ca celalalt Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Februarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2017 Ok!Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum