Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TECHWOOD CRT-M821

Emil 1986

Postări Recomandate

DST 2010 - T44 este montat ptr.tub plat si ar fi echivalent cu HR80016,...mai verificati si dvs!

...ar trebui precizat ce tensiune aveti pe b+ si ce tub are tv-ul !

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Emil 1986

16

• Florinel TV

7

• Radiotelegrafist

6

• iuliantv

4

Dl cornel tubul este normal(bombat)u+112v!si cu asta a venit din fabrica!(dst2010t44)

Mersi Dle Florin!

Am vazut in alt topic ca ati dat:

Posted 29 November 2016 - 06:05 PM

DST 2010 - T44 = HR80016 B+ 125V

11425111A = HR7950 B+ 115V

al meu este cu tub normal cu b+112,am masurat eu

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

Am vazut acolo in topicul ala ca a-ti spus ca dst2010-t44 este pt tub flat!al meu este cu tub bombat si nu se cunosc lipituri ca sa zic ca cineva a schimbat trafu,deci cred ca a iesit asa din fabrica!

Link spre comentariu

Am vazut acolo in topicul ala ca a-ti spus ca dst2010-t44 este pt tub flat!al meu este cu tub bombat si nu se cunosc lipituri ca sa zic ca cineva a schimbat trafu,deci cred ca a iesit asa din fabrica!

Atunci pune HR7950 ca merge daca nu este cu tub flat

Este posibl ca cineva sa fi schimbat sasiul de la unul cu tub flat si a scazut doar tensiunea de la 125v la 115v

Link spre comentariu

Am vazut acolo in topicul ala ca a-ti spus ca dst2010-t44 este pt tub flat!al meu este cu tub bombat si nu se cunosc lipituri ca sa zic ca cineva a schimbat trafu,deci cred ca a iesit asa din fabrica![/quote

... aici mai trebuie luat in calcul si faptul ca....cineva care nu a tinut cont de aceste diferente, poate a schimbat sasiul cu totul pe tv.

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

... aici mai trebuie luat in calcul si faptul ca....cineva care nu a tinut cont de aceste diferente, poate a schimbat sasiul cu totul pe tv.

Asa am spus si eu mai sus ca asa mam gindt si eu , ca alta explicatie nu este

Link spre comentariu

tv-ul este al meu!nu a fost reparat!singura explicatie este ca cineva la avut inainte luat din magazin si a fost dus la garantie si aia nu au respectat termenul de reparatie si magazinul i-a dat bani inapoi!si pe urma ei l-au pus la vanzare reparat dar ca fiind nou!spun asta pt ca mi-a adus cineva un tv care avea probleme la tuner si l-am intrebat daca a mai fost reparat si a zis ca este nou,desi tv-ul era de firma tunerul nu era philips ci unul kinezesc,nxp daca nu ma insel!si avea modificare la demagnetizare!erau taiate traseele si modificate cu fire!si a zis ca daca nu mai gaseste asparatele sigilate in cutie nu le mai ia ca a mai patit-o cu un cuptor!

Link spre comentariu

nu am stiut!oricum era defect!si cu semnal trecut prin amplificator de cablu posturile le prindea prost!

tot nxp a luat ca nu ia comvenit pretul unuia pe care scria philips!cu asta prinde bine posturile,cu ala de cand l-a luat nu a mers!

Link spre comentariu

ok!astazi l-am lasat toata ziua fara capac p[e masa si nu mai face!dar daca ii pun capacul cred ca face iar! :rade:

pai daca ma ascultati si puneti un alt tranzistor poate ar fi ok,personal montez 2 md1803df in paralel,b-b c-c e-e,pe acelasi radiator,si nu mai am probleme

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări