Vizitator gabriel gabroveanu Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 salut! poate gasesc pe aici un raspuns, am achizitionat acum cateva zile un strung de lemn workzone de 400w (hobby nu profesional) si are decat centru fix si flansa sau plansaiba (ma refer pe motor), ce ma intereseaza, daca vreau sa ii cumpar un universal sa il montez pe el exista risc din cauza greutatii la turatie mare sa imi dezaxeze strungul, sau sa ii distruga lagarele sau fuliile??? cine ma poate ajuta cu un raspuns? Link spre comentariu
mihaighe Postat Februarie 4, 2017 Partajează Postat Februarie 4, 2017 Nu stiu la strungul tau,dar la Einhell parca este chiar universal de vanzare separat.S-ar putea sa se strice rulmenti in timp(ca sant simpli) dar nu e problema ca se pot schimba. https://www.amazon.co.uk/Einhell-4311210-Spindle-Labels-Lathe/dp/B00ID7EPYY la noi in tara s-au gasit de vanzare la Praktiker. Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Am avut si eu un Einhel,adica ainhal, mic de banc ,dar l-am vandut ca era cu pinioane de plastic. Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 (editat) Ca orice utilaj de turatie maricica, si universalul se echilibreaza si daca merge fara tremurat nu o sa afecteze rulmentii, oricum nu e mare smecherie sa schimbi un set de rulmentii, e chiar recomandabil sa schimbi rulmentii originali cu unii de la un producator serios si apoi nu mai ai nici o problema. Ai doar grija ce universal iei, sa nu gresesti si sa iei unul pentru metal. Asa cum a mentionat colegu mai sus, tipul asta de universal ar trebui sa mearga direct pe strungul tau fara modificari. Am avut si eu un Einhel,adica ainhal, mic de banc ,dar l-am vandut ca era cu pinioane de plastic. Bravo, ca de obicei reusesti sa fi complet offtopic si de zero ajutor, fara sa ai nici cea mai mica idee despre ce utilaj se vorbeste aici. Editat Aprilie 20, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum