Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

strung lemn

Vizitator gabriel gabroveanu

Postări Recomandate

Vizitator gabriel gabroveanu

salut! poate gasesc pe aici un raspuns, am achizitionat acum cateva zile un strung de lemn workzone de 400w (hobby nu profesional) si are decat centru fix si flansa sau plansaiba (ma refer pe motor), ce ma intereseaza, daca vreau sa ii cumpar un universal sa il montez pe el exista risc din cauza greutatii la turatie mare sa imi dezaxeze strungul, sau sa ii distruga lagarele sau fuliile??? cine ma poate ajuta cu un raspuns?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaighe

1

• dany_cta

1

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

Ca orice utilaj de turatie maricica, si universalul se echilibreaza si daca merge fara tremurat nu o sa afecteze rulmentii, oricum nu e mare smecherie sa schimbi un set de rulmentii, e chiar recomandabil sa schimbi rulmentii originali cu unii de la un producator serios si apoi nu mai ai nici o problema.

Ai doar grija ce universal iei, sa nu gresesti si sa iei unul pentru metal. Asa cum a mentionat colegu mai sus, tipul asta de universal ar trebui sa mearga direct pe strungul tau fara modificari.

51cLTOKvtcL.jpg

Am avut si eu un Einhel,adica ainhal, mic de banc ,dar l-am vandut ca era cu pinioane de plastic.

Bravo, ca de obicei reusesti sa fi complet offtopic si de zero ajutor, fara sa ai nici cea mai mica idee despre ce utilaj se vorbeste aici.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări