Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detector de telefoane mobile :)

Vizitator Dark5man

Postări Recomandate

ii scoti siguranta din panoul electric,si-l lasi in beznasau poti sa vorbesti cu el(eventual sa-i scrii daca nu aude) si sa-i explici problema

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

3

• George(sb)

1

• Blind

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vacea

Sau poti sa te duci la panoul cu sigurante , si sa ii faci omului o conexiune de 380 de volti .Asa a facut un prieten unuia care asculta manele , si i-a ars tot ce avea in casa! :snakeman: :snakeman: :snakeman: Daca vrei sa nu te curentezi poti sa iti cumperi un emitator de radio . Au aparut acum niste emitatoare mici cu mp3 player , destinate oamenilor care nu au bani sa isi cumpere un casetofon cu cd! COsta cam 20 30 de ron , si daca iti alegi frecventa pe care si-o alege si el o sa auzi melodiile tale la mos.. :weedman: :weedman: :smt006 :smt006 ......

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

si cu ce ai facut, ai obtinut un rezultat considerabil? PS: si eu as fi interesat de un dispozitiv de brujai GSM, din documentatii am gasit Phone Jammers dar la preturi foarte ridicate. Un site, un link ... poate ar avea cineva.... @Vasile: cel de 1000 Lei ai un link ? sau ai aproximat

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări