Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Daewoo DLP32-C3FB

catalin004

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

13

• dan cod

5

• Sorin Schiriac

1

• Florinel TV

1

In ce sens sa se modifice? cred ca apar asa multe de la telefon...persista imaginea intunecata in ambele parti stanga+dreapta, imaginea se misca "greu" adica lent...nu are viteza de schimb rapida, apoi partea din dreapta de la jumatate inspre dreapta se intuneca mai mult fata de cea din stanga...panelul este cu o singura banda LTA320 WT-L06, T-con 320WTCLV3.7

Rog si eu configuratia pinilor Driver superior-driver lateral , se pare ca am niste trasee intrerupte, insa nu stiu care/cum sunt....multumesc....am vazut ca este prezentat in revista Service Tv...insa nu o am ...multumesc

nu am V_on - am gasit pe google inferiorul...

http://s1094.photobucket.com/user/aelexianempire/library/LCD%20Panel%20Code?sort=3&page=1

Revin cu realizari si irealizari....am pus V-on pe direct, partea din stanga a displayului se vede perfect, insa partea din dreapta are ceva , un fond albastru...am cateva trasee care au 250 ohmi si 110 ohmi, am citit undeva ca nu trebuie sa depaseasca 75 ohmi un taseu...ma refer la VCOM1, VCOM2, STV, au fiecare valori ohmice diferite....rog o sugestie si cel mai important lucru: eu am facut traseul cu "litza", adica sarma de Cu emailat din bobine...as avea nevoie de ceva cu invelis de plastic dar subtire, nu stiu de unde sa cumpar...

stima

Link spre comentariu

In afara de Voff-50ohmi si Vdd - 43ohmi am realizat toate traseele cu fir Cu-em...tv merge destul de bine, insa acum in partea din stanga am niste mici luminite pe pixeli, ma refer la toti pixelii din acea jumatate, atunci cand am culoarea mai puternica:ma refer la una din RGB...adica pixeli rosii aprinsi cand imaginea este spre rosu si etc...ma gandesc ca unul din traseele mentionate mai sus cu rezistenta ohmica mai mare sa fie cu probleme?

multumesc

https://postimg.org/image/yjl36vd63/579c808e/

Link spre comentariu

Nu cred, mai de graba sa nu fie de la folia dintre t-con si display, curat-o bine cu alcool izopropilic la ambele capete.......misca si de cablu LVDS dintre main si t-con......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Salutare...revin cu problema mea...am desfacut cablul LVDS, curatat, dat cu spay contact, montat la loc...la fel cu cu banda dintre T-con si driver...tv face la fel...mai aveti vreo idee?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări