Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Daewoo DLP32-C3FB

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

13

• dan cod

5

• Sorin Schiriac

1

• Florinel TV

1

In ce sens sa se modifice? cred ca apar asa multe de la telefon...persista imaginea intunecata in ambele parti stanga+dreapta, imaginea se misca "greu" adica lent...nu are viteza de schimb rapida, apoi partea din dreapta de la jumatate inspre dreapta se intuneca mai mult fata de cea din stanga...panelul este cu o singura banda LTA320 WT-L06, T-con 320WTCLV3.7

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Ti-a zis Dan mai sus sa pui o poza cu placa display-ului, eu ii zic placa lvds, e lata cat display-ul si ingusta de 2-3 cm.Vezi si panglicile dintre display si aceasta placa sau dintre placa lvds si t-con, curata panglicile cu o radiera.

Link spre comentariu

Sin driverul de care zice dan este intre placa LVDS si display este pe banda flexibila lipita pe LVDS si sticla display , la un defect asemanator am vazut un videoclip cum chinezul a incalzit driverul cu letconul si sia revenit imaginea la normal , dar trebuie sa stii exact care din ele este cu probleme , nu mai gasesc acel video sal pun aici din pacate

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări