Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV EXCLUSIV EXCLU TV D5

paun nelu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• POLAKU2002

13

• sorintv

2

• paun nelu

2

• attilaa0

1

Top autori în acest subiect

resoftarea sa facut dar nu e softul corect nu imi mai apare sigla exclusiv si nu mai asculta de telecomanda....nu functioneaza cu nici un soft din astea....imaginea e gri dar fara nici semn

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

am imagine....telecomanda nu functioneaza...o sa mai caut pe la rusi poate gasesc un soft

Nu cred ca ai sa gasesti si chiar daca gasesti nu se va potrivi telecomanda, de care telecomenzi programabile ai?, ca poate iti gasesc eu sau vreun coleg, un cod

Link spre comentariu

Buna dimineata.Folosesc telecomenzi RCW chiar daca nu mai gasesc nimic ptr ele nici macar o actualizare de coduri nimic.

Pentru softul DNS 24AE7000, cred ca as putea sa-ti gasesc un cod pentru telecomanda RCW, dar trebuie sa-mi spui daca esti sigur ca vrei sa lasi tv-ul cu acest soft, pentru ca o sa-mi ia ceva timp pina gasesc..........

Link spre comentariu

Nu am de ales caci nu am reusit sa descarc nimic de pe siteuri rusesti si va trebui sai fac modificarea asta...

Astea sint codurile pentru RCW, sint multe de LCD Samsung, cred ca sar putea sa mearga aproape orice telecomanda de Samsung, cind o fi sa testezi, sa ne spui si noua care cod sa potrivit exact......

594

1356

1950

565

35

1927

1943

1716

1382

1495

1403

1113

1405

1404

2130

1402

1545

3604

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări